Tripadvisor
Kérem várjon!

Balayage

Balayage a természetes napszítta hatású melír

 

A népszerű ombre hajfestés méltó utódjaként idén nyáron a Balayage melír indul hódító útjára! A francia eredetű technika lényege, hogy a hagyományos melírral ellentétben nem fóliával, hanem szabadkézzel csempészi a világosabb tincseket a hajba a fodrász. Az elkészítés módjának az előnye, hogy így a fodrász szakértelmére támaszkodva döntheti el hová helyezi a kívánt árnyaltot a tökéletes napsütötte hatás elérése érdekében.  Az idei hajtrend a természetes szépség és az egyéniség hangsúlyozására épül, melyre a Balayage melír tökéletesen alkalmas, hiszen legyen szó akár melegebb vagy hamvasabb árnyalatokról,  lágyabb vagy kontrasztosabb átmenetről, ezzel a technikával bármilyen színről is álmodik tökéletes melír készíthető! Valósítsa meg Önmagát, legyen divatos és egyedi a saját elképzeléseinek köszönhetően, egyéniségének hangsúlyozásával egy gyönyörű Balayage melírral!

 


Olaplex

Hajfestés - és szőkítés kíméletesen az Olaplex-nek köszönhetően! Már az A-list Salon & Spa-ban is igénybe vehető az Olaplex szalonkezelésként is!

Mi is az az OLAPLEX?

 

Az OLAPLEX PPD, szilikon, kőolaj és szulfátmentes adalékanyag, melyet a vegyszeres munkák során az eddig is használt termékhez keverünk, legyen szó hajfestékről, szőkítőről vagy hajszín-világosítóról. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj! Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják, mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.

 

Próbálja ki Ön is a legismertebb sztárok legújabb kedvencét!

 

Tippünk: A legdivatosabb melírok, mint a balayage melír szalonjainkban már 20.000 Ft-tól elérhető! Sőt kérje most a sztárok legújabb kedvencét az OLAPLEX-et a hajfestése mellé, hogy megóvja haját a hajvilágosítás miatti esetleges általános roncsolódástól! 

Szeretettel

Az OLAPLEX a különleges melírjaink mellé mindössze +2.000 Ft-ért kérhető budai szalonunkban október 31-ig!

tripadvisor Szépülj szép kártyával!

Kérjen időpontot online, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Melyik szalonba jönnél?

A-list Buda

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 27.

Tel. +36-1-212-19-46
Mob. +36-30-515-99-44

Mikor jönnél hozzánk?

Milyen szolgáltatást vennél igénybe?

Fodrászat

Kozmetika

Masszázs

Kéz- és lábápolás

Csomagok

Party

Esküvő

Egyéb

Rendben