Tripadvisor
Kérem várjon!

Multicolor haj

Multicolor hajak az A-list Salon & Spa-ban


Balayage melír az idei év kihagyhatatlan frizurája!

 

Balayage melír + hajvég fissítés + express olaplex kezelés = 25.000 Ft

 

Ne maradjon le a nyár ajánlatáról, jelentkezzen be kedvenc A-list szalonjában és kérje akciós Balayage promóciónkat!

 

Tovább az ajánlatra »


 


A hajápolás jövője!

Egy hajápoló spray, ami új dimenziót képvisel a hajápolás területén!

 

A Redken megalkotott egy hajápoló spray-t, mely miden hajtípus esetén alkalmazható és az összes pozitív hatást magában foglalja ez a flakon, amiről csak álmodott! Legyen szó akár száraz, töredezett, festett, melírozott vagy göndör hajról a Redken One United használatával a végeredmény egységesen gyönyörű lesz!

Ápolás, védelem, táplálás és sok más pozitív hatás egy flakonban!


Balayage

Balayage a természetes napszítta hatású melír

 

A népszerű ombre hajfestés méltó utódjaként idén nyáron a Balayage melír indul hódító útjára! A francia eredetű technika lényege, hogy a hagyományos melírral ellentétben nem fóliával, hanem szabadkézzel csempészi a világosabb tincseket a hajba a fodrász. Az elkészítés módjának az előnye, hogy így a fodrász szakértelmére támaszkodva döntheti el hová helyezi a kívánt árnyaltot a tökéletes napsütötte hatás elérése érdekében.  Az idei hajtrend a természetes szépség és az egyéniség hangsúlyozására épül, melyre a Balayage melír tökéletesen alkalmas, hiszen legyen szó akár melegebb vagy hamvasabb árnyalatokról,  lágyabb vagy kontrasztosabb átmenetről, ezzel a technikával bármilyen színről is álmodik tökéletes melír készíthető! Valósítsa meg Önmagát, legyen divatos és egyedi a saját elképzeléseinek köszönhetően, egyéniségének hangsúlyozásával egy gyönyörű Balayage melírral!

 


Olaplex

Hajfestés - és szőkítés kíméletesen az Olaplex-nek köszönhetően! Már az A-list Salon & Spa-ban is igénybe vehető az Olaplex szalonkezelésként is!

Mi is az az OLAPLEX?

 

Az OLAPLEX PPD, szilikon, kőolaj és szulfátmentes adalékanyag, melyet a vegyszeres munkák során az eddig is használt termékhez keverünk, legyen szó hajfestékről, szőkítőről vagy hajszín-világosítóról. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj! Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják, mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.

 

Próbálja ki Ön is a legismertebb sztárok legújabb kedvencét!

 

Tippünk: A legdivatosabb melírok, mint a balayage melír szalonjainkban 25.000 FT-ért elérhető! Sőt kérje most a sztárok legújabb kedvencét az OLAPLEX-et a hajfestése mellé , hogy megóvja haját a hajvilágosítás miatti esetleges általános roncsolódástól! Bejelentkezéskor hivatkozz promóciónkra!

Szeretettel

Különleges melírjaink mellé, amennyiben promóciónkra hivatkozik, ajándékba adunk egy express manikűrt! *A promócióban való részvétel feltétele a bejelentkezésnél a hónap ajánlatára való hivatkozás

tripadvisor Szépülj szép kártyával!

Kérjen időpontot online, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Melyik szalonba jönnél?

A-list Buda

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 27.

Tel. +36-1-212-19-46
Mob. +36-30-515-99-44

Mikor jönnél hozzánk?

Milyen szolgáltatást vennél igénybe?

Fodrászat

Kozmetika

Masszázs

Kéz- és lábápolás

Csomagok

Party

Esküvő

Egyéb

Foglalási szabályzatunkat ide kattintva olvashathatja el!

Rendben

Ints búcsút a hajtöredezésnek!

Csatlakozz hozzánk

Tripadvisor Facebook Instagram