Tripadvisor
Kérem várjon!

A-list Professional Hair Institute - Hamarosan

Az A-list Professional Hair Institute hamarosan megnyitja kapuit

Szeptemberben induló fodrász képzéseinken szalonunk alapítójának mentorálásával mélyíthetik el szakmai tudásukat a fejlődni vágyó fodrászok. Olyan spirituális szakmai szemlélettel és elhivatottsággal ismerkedhetnek meg, mely megnyitja a sikerhez vezető út kapuját szakmai pályájukon. 


Olaplex

Hajfestés - és szőkítés kíméletesen az Olaplex-nek köszönhetően! Már az A-list Salon & Spa-ban is igénybe vehető az Olaplex szalonkezelésként is!

Mi is az az OLAPLEX?

 

Az OLAPLEX PPD, szilikon, kőolaj és szulfátmentes adalékanyag, melyet a vegyszeres munkák során az eddig is használt termékhez keverünk, legyen szó hajfestékről, szőkítőről vagy hajszín-világosítóról. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj! Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják, mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.

 

Próbálja ki Ön is a legismertebb sztárok legújabb kedvencét!

 

Tippünk: A legdivatosabb melírok, mint a balayage melír szalonjainkban már 20.000 Ft-tól elérhető! Sőt kérje most a sztárok legújabb kedvencét az OLAPLEX-et a hajfestése mellé bevezető áron +2.000 Ft-ért, hogy megóvja haját a hajvilágosítás miatti esetleges általános roncsolódástól! Bejelentkezéskor hivatkozz promóciónkra!

Szeretettel

Az OLAPLEX most bevezető áron kérhető a hajfestés mellé +2.000 Ft-ért augusztus 31-ig!

tripadvisor Szépülj szép kártyával!

Kérjen időpontot online, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Melyik szalonba jönnél?

A-list Buda

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 27.

Tel. +36-1-212-19-46
Mob. +36-30-515-99-44

Mikor jönnél hozzánk?

Milyen szolgáltatást vennél igénybe?

Fodrászat

Kozmetika

Masszázs

Kéz- és lábápolás

Csomagok

Party

Esküvő

Egyéb

Rendben