Tripadvisor
Kérem várjon!

Karácsonyi Ajándék Ötletek nőknek és férfiaknak

Közeleg a karácsony és még nincs ötlete mivel lepje meg szeretteit? Az A-list Salon & Spa a legjobb ajándék ötleteket hozza el karácsonyra, mely Nőknek és Férfiaknak is egyaránt fantasztikus örömet okoz, sőt online is megvásárolhatóak ajándékutalvány formájában!

 

                                    

Ajándékozzon élményt karácsonyi masszázs csomagjaink keretében! Lepje meg szeretteit a relaxáció és a harmónia összefonódásának páratlan élményével! 

 

Pesti és Budai szalonunkban egyaránt kínálunk különleges karácsonyi masszázsokat, melyek amellett, hogy meghitt és ünnepi hangulatot teremtenek, fokozzák az anyagcserét és a keringést, valamint megszüntetik a fáradtságérzetet, így nem csak a lélek, hanem a test is újjászületik az ajándéknak köszönhetően!

 

Páros masszázsunk romantikus közös programként is tökéletes ajándék Nőknek és férfiaknak egyaránt! 

Karácsonyi masszázs ajánlataink:

- Mézeskalács olajos masszázs

- Vanília gyertyás masszázs


Balayage

Balayage a természetes napszítta hatású melír

 

A népszerű ombre hajfestés méltó utódjaként idén nyáron a Balayage melír indul hódító útjára! A francia eredetű technika lényege, hogy a hagyományos melírral ellentétben nem fóliával, hanem szabadkézzel csempészi a világosabb tincseket a hajba a fodrász. Az elkészítés módjának az előnye, hogy így a fodrász szakértelmére támaszkodva döntheti el hová helyezi a kívánt árnyaltot a tökéletes napsütötte hatás elérése érdekében.  Az idei hajtrend a természetes szépség és az egyéniség hangsúlyozására épül, melyre a Balayage melír tökéletesen alkalmas, hiszen legyen szó akár melegebb vagy hamvasabb árnyalatokról,  lágyabb vagy kontrasztosabb átmenetről, ezzel a technikával bármilyen színről is álmodik tökéletes melír készíthető! Valósítsa meg Önmagát, legyen divatos és egyedi a saját elképzeléseinek köszönhetően, egyéniségének hangsúlyozásával egy gyönyörű Balayage melírral!

 


Olaplex

Hajfestés - és szőkítés kíméletesen az Olaplex-nek köszönhetően! Már az A-list Salon & Spa-ban is igénybe vehető az Olaplex szalonkezelésként is!

Mi is az az OLAPLEX?

 

Az OLAPLEX PPD, szilikon, kőolaj és szulfátmentes adalékanyag, melyet a vegyszeres munkák során az eddig is használt termékhez keverünk, legyen szó hajfestékről, szőkítőről vagy hajszín-világosítóról. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj! Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják, mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.

 

Próbálja ki Ön is a legismertebb sztárok legújabb kedvencét!

 

Tippünk: A legdivatosabb melírok, mint a balayage melír szalonjainkban 25.000 FT-ért elérhető! Sőt kérje most a sztárok legújabb kedvencét az OLAPLEX-et a hajfestése mellé , hogy megóvja haját a hajvilágosítás miatti esetleges általános roncsolódástól! Bejelentkezéskor hivatkozz promóciónkra!

Szeretettel

Próbáld ki Hűvösvölgyi szalonunk szolgáltatásait és szépülj kedvezményesen egész évben hűségprogramunk keretében!

tripadvisor Szépülj szép kártyával!

Kérjen időpontot online, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Melyik szalonba jönnél?

A-list Buda

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 27.

Tel. +36-1-212-19-46
Mob. +36-30-515-99-44

Mikor jönnél hozzánk?

Milyen szolgáltatást vennél igénybe?

Fodrászat

Kozmetika

Masszázs

Kéz- és lábápolás

Csomagok

Party

Esküvő

Egyéb

Rendben