Tripadvisor
Kérem várjon!

Halpedikűr

szolgáltatásunk az alábbi szalonjainkban érhető el:

A-list Pest

1051 Budapest, József Nádor tér 8.
+36-70-615-12-00 vagy
salon@a-list.hu

A-list Halpedikűr


...engedje meg számunkra, hogy halaink finom, lágy érintése elrepítse Önt lelkének olyan mélységeibe, ahol megnyílik szerethetőségének hite, s ezzel összekapcsolódva fürdőzhet a halak feltétel nélküli szeretetében...

 

Pesti szalonunkban az ország legnagyobb halpedikűr szalonjaként 2011 óta biztosítunk lehetőséget arra, hogy vendégeink a kangal-halak nyújtotta lábápolás különleges élményét megtapasztalják. A kezelés egyedi sajátosságai közé tartozik, hogy természetes és kíméletes módon varázsolja a bőrt egészségessé és bársonyosan puhává, miközben feszültségoldó, harmonizáló hatással is bír. Amint fent, úgy lent – tartja a mondás, de ez fordítva is igaz: amint lent, úgy fent. Lábunk és lábfejünk feladata, a közhiedelemmel ellentétben, elsősorban nem testünk súlyának cipelése. Inkább úgy kell tekintenünk erre a testrészre, mintha gyökerünk volna: a test megtámasztásáért, kiegyensúlyozásáért és földdel való összekapcsolásáért felel. Ahogy egy fa gyökere táplálja az egész fát, úgy a lábápolás, illetve a láb állapota is kihat a teljes testre és közérzetre. A megfelelő lábápolás nemcsak a kezelt területet varázsolja szebbé, de az egyensúly állapotát is segít megteremteni – hogy lábunk könnyed léptekkel vigyen minket céljaink felé, ugyanakkor stabil támaszt is nyújtson számunkra.

 

 

A halpedikűr – bár gyökerei régmúlt időkbe nyúlnak vissza – a nyugati típusú kultúrákban ma sem számít a lábápolás hétköznapi formájának. A Garra rufa, más néven Kangal-hal vagy Piros szívogató márna, Törökország, Szíria, Irak, valamint Irán meleg vizű forrásaiban és tavaiban honos. Helybéli fürdőzök megfigyelték, hogy a halak szorgos tisztogató munkájának eredményeként bőrük egészségessé, puhává válik, ezért az apró állatokat elkezdték terápiás jelleggel is alkalmazni. A halpedikűr feszültség- és stresszoldó tulajdonsággal is bír, ennek hatásmechanizmusa azon alapszik, hogy a márnák, miközben úgynevezett bajuszuk segítségével kíméletes és alapos módon eltávolítják az elhalt hámsejteket, mikromasszázst végeznek a bőrön, amely serkenti a véráramlást, ellazítja a lábat, valamint hozzájárul az energiaáramlás harmonizálásához, és az egész testet nyugtató, pihentető érzéssel tölti el. Így a kezelés az egészséges bőr öröme mellett értékes lelki élményt is jelent. A halak érintésének egyedi élménye további szolgáltatásokkal egészülhet ki – ha szeretné, lábait radírozással és masszázzsal kényeztetjük, körmeit pedig gondos ápolással és lakkozással tesszük még szebbé.

 

A halpedikűrrel egy új világot fedezhet fel! Élje át ezt az élményt Pesten, a belváros szívében!

Kérjen időpontot online, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Melyik szalonba jönnél?

A-list Buda

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 27.

Tel. +36-1-212-19-46
Mob. +36-30-515-99-44

Mikor jönnél hozzánk?

Milyen szolgáltatást vennél igénybe?

Fodrászat

Kozmetika

Kéz- és lábápolás

Csomagok

Party

Esküvő

Egyéb

Foglalási szabályzatunkat ide kattintva olvashathatja el!

Rendben

Ints búcsút a hajtöredezésnek!

Csatlakozz hozzánk

Tripadvisor Facebook Instagram