Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

3D Műszempilla és Szempilla Lifting

A szem a lélek tükre – így nem meglepő, ha Te is sötét, sűrű, magával ragadó pillákról álmodsz. 

Szerencsére a megfelelő sminktermékekkel ma már semmi sem lehetetlen, de nem mindenki találja meg elsőre a tökéletes szempillaspirált. A spirál ráadásul irritálhatja a szemet, minden reggel újra és újra kell alkalmazni és minden éjjel gondosan el kell távolítani, és még így sem garantált az áhított végeredmény elérése.

Ha gyönyörű, hosszan tartó és maximálisan az igényeidnek megfelelő végeredményre vágysz, akkor segítünk eldönteni, hogy a 3D műszempilla vagy a szempilla lifting lesz-e számodra a tökéletes választás!

3D műszempilla – Mit kell tudnod róla?

A 3D műszempilla elkészítése során képzett kozmetikusaink minden egyes szempillaszálra felhelyeznek egy (vagy több) pillekönnyű selyem pillaszálat. Mivel szálanként kerül sor a pillák felhelyezésére, így a procedúra körülbelül két órát vesz igénybe. A pillák súlytalanok, így a viselő észre sem veszi, hogy valami lenne a pilláin. A 3D műszempillát körülbelül 3 hetente ajánlott tölteni, vagyis újra applikálni a lehulló vagy a szempillaszálak természetes cserélődése során kieső szálakat. Egy műszempilla szett (töltés nélkül) körülbelül egy hónapon keresztül biztosít gyönyörű pillákat viselőjének.

A 3D műszempilla viselése

A 3D műszempilla viselése alapvetően nem igényel különleges törődést, viszont minél jobban óvod, annál tartósabb lesz és annál tovább élvezheted majd gyönyörű pilláidat.

Érdemes minden reggel átfésülnöd őket, hogy ne kuszálódjanak össze, illetve nagyon fontos tudnod, hogy műszempilla viselése mellett nem alkalmazhatsz szempillaspirált. Ezen kívül nyugodtan sminkelhetsz, illetve viselhetsz kontaktlencsét is, csak a lencse behelyezésénél és kivételénél illetve a smink eltávolításánál légy nagyon óvatos! A műszempilla ragasztó a szett felhelyezése után még érzékeny lehet a párára és a gőzre, így lehetőleg ne menj szaunába, kerüld a túl forró zuhanyt vagy fürdőt, illetve lehetőleg a hajadat se közvetlenül a pilláid után készíttesd el.

Mikor ajánljuk Neked a 3D műszempilla viselését?

Szempilla lifting – Mit kell tudnod róla?

A szempilla lifting során tőből emeljük meg a saját szempilláidat, amivel egyetlen óra leforgása alatt nyitottabbá tesszük a tekinteted és hangsúlyosabbá varázsoljuk pilláidat. Az eredmény egészen addig tart, míg szempillaszálaid természetesen le nem cserélődnek, ez általában 2 hónapot jelent. Ez idő alatt bátran viselhetsz sminket, illetve szempillaspirált, úszhatsz, szaunázhatsz, viselhetsz kontaktlencsét és dörzsölheted is a szemeidet. A 3D műszempillához hasonlóan a szempilla lifting eljárás után is 24 óráig kerüld a pillák gőzzel, illetve vízzel való érintkezését is. Ugyan ez érvényes a szempilla tartós festésére is: a liftinget követő napon már szívesen befestjük szempilláidat, ha még drámaibb végeredményre vágysz! Természetesen a szempilla lifting sem károsítja pilláidat, ugyan olyan selymesek maradnak majd, mint az eljárás előtt.

Mikor ajánljuk Neked a szempilla liftinget?Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma