Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

3D szempilla - Tények és Tévhitek

A 3D szempillának hála ma már természetes, hogy reggelente gyönyörű pillákkal ébredünk fel anélkül, hogy bármilyen sminket vennénk a kezünkbe. Ezúttal feltárjuk 3D pilláinkról a a leggyakoribb tévhiteket!

A 3D szempillának hála ma már természetes, hogy reggelente gyönyörű pillákkal ébredünk fel anélkül, hogy bármilyen sminket vennénk a kezünkbe


A 3D szempilla csodálatos tekintetet varázsol a hétköznapokban és különleges alkalmakkor egyaránt. Nem kell többé bajlódnunk a fekete, ragacsos szempillaspirálokkal, elég, ha pár hetente kozmetikusunknál felfrissítjük pilláinkat. Sokan mégis előítéletesek a műszempillával kapcsolatban. Tartanak és félnek tőle, mivel rengeteg rossz tapasztalat és tévhit kering az interneten.


Azonban, ha profi szakember készíti el pillánkat, aggodalomra nincs okunk!

Lássunk néhány tényt és tévhitet a 3D szempilláról


1. Tévhit:

A műszempillától kihullanak és megritkulnak igazi, természetes szempilláink

Tény:
Ha olyan kozmetikust választunk a pilláink felhelyezésére, aki alaposan képzett 3D szempilla terén és elhivatott szakmája iránt, biztosak lehetünk benne, hogy saját szempillánk nem károsodik majd a műszempilla miatt. Az új selyem pillák, melyet a budapesti A-List Salonban is használunk pihe könnyűek, így nem nehezítik el saját pilláinkat. Kozmetikusaink minőségi termékekkel dolgoznak, valamint a legnagyobb türelemmel és odafigyeléssel helyezik fel a pillákat, ez nagyban elősegíti természetes pilláink megőrzését. 

Igazi szempilláink 6 hetente cserélődnek, így ha a műszempillával együtt egyenletes ütemben távoznak a szálak lenövés esetén, az egy természetes, megújuló folyamat.

 

2. Tévihit:

A műszempilla túl feltűnő és természetellenes hatása van


Tény:
Ízléstől függően mindeki eldöntheti mi az a pilla méret és forma, amely leginkább kihangsúlyozza szépségét, személyiségét. Több féle hossz létezik a műszempillák világában is, ráadásul a tömöttségét és az ívét is lehet változtatni! Nem feltétlenül kell műnek és túl drámainak látszani, sőt, pesti szalonunkban vendégeink előszeretettel választják a visszafogottabb, elegánsabb 3D variációkat. A természetes hatású szempillák tökéletesek a hétköznapokban, de egy gyönyörű sminkkel alkalmakra is ugyanolyan nagyszerű!


3. Tévhit:

A műszempilla fájdalmas és kényelmetlen

Tény:
Ha a műszempilla pehelysúlyú és minőségi anyagokkal van felhelyezve profi szakember által, szinte észre sem veszi az ember! Ilyenkor tud igazán kényelmes lenni, hiszen nem szúr, nem csípi a szemet, és reggelente kihagyhatjuk a szempillaspirált az életünkből. Sokszor olyan mutatós és szép egy műszempilla, hogy más szemkörnyéki sminkre szükség sincs! Ez reggelente sokaknak időspórolást jelenthet.


4. Tévhit:

Nem kell ápolni a 3D szempillát

Tény:
Igaz, hogy kényelmes viselet - hiszen helyettesíti a reggeli sietségben a szemkörnyéki sminket - ám törődésre neki is szüksége van! Be kell tartanunk egy pár szabályt, hogy hosszú életű lehessen. A felhelyezés után például nem szabad, hogy víz vagy pára érje legalább 24 óráig a ragasztó miatt. Szempillafésűcskével naponta át kell fésülni a pillákat, hogy szép rendezett legyen. Nagyon fontos, hogy ne kuszálódjanak össze!Így lesz ellenállhatatlan tekintetünk! Kontaktlencsével is ugyanúgy lehet hordani 3D szempillát, persze nagyon odafigyelve a lencse reggeli behelyezésénél és esti kivételénél. Ha ezeket betartjuk, mindig gyönyörű marad a pillánk.

 

 

Ha szeretnél tartósan gyönyörű pillákat viselni minden nap, szakértőink sok szeretettel várják jelentkezésedet budapesti szalonjaink egyikébe:

keratinos-hajkezelesÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma