Törzsvásárlói program
HU | ENG

7 érv a waxing mellett

Hamarosan érkezik a strandidő, a szépséges, tökéletesen sima lábak pedig előbukkannak a lenge nadrágok és szellős szoknyák alól…

Vagy mégsem?

Ha te is aggódva várod a nyarat, hiszen minden pillanatban tökéletesen sima és bársonyos bőrről álmodsz, ami egyszerűen elérhetetlen borotva és más otthoni eljárások segítségével, akkor talán számodra is az Italwax lesz a legjobb választás!

 

 

Az Italwax sokkal tartósabb, mint az otthoni borotválkozás, hiszen a szőrszálat a tövével együtt távolítja el a szőrtüszőből. Ráadásul fájdalommentesebb, mint a hagyományos gyanta, így könnyebb lesz hozzászokni és a szőrtelenítés már nem egy fájdalmas kötelező feladat lesz. Nem kell majd hetente többször borotválkoznod és búcsút mondhatsz a kellemetlen, viszkető érzésnek, amit akkor érzel amikor a szőrszálak pár nappal a szőrtelenítés után éppen kezdenek visszanőni. Ha kozmetikus szakember végzi a szőrtelenítést, akkor nagy eséllyel elbúcsúzhatsz a benőtt szőrszálaktól, bőrirritációtól és egyéni érzékenységtől is, hiszen pontosan fogja tudni, hogy melyik Italwax típus illik leginkább a te bőrtípusodhoz. Az Italwax alapkoncepciója és működési elve egyezik a gyantával, azonban az Italwax-szal történő szőrtelenítés sokkal kíméletesebb eljárás, mint a hagyományos gyantázás. 

 

 

Mindannyian beleestünk már abba a hibába, hogy sietni kellett valahova, gyorsan kellett elkészülni és pár perc alatt akartunk megszabadulni a felesleges szőrszálaktól. Ezzel nem is lett volna semmi baj- ha nem vágtuk volna meg magunkat. Ezek az apró vágások pedig nem mindig gyógyulnak tökéletesen, sokszor megmarad a nyoma egy-egy ilyen apró balesetnek, ráadásul ezek a kicsi sebhelyek el is színeződhetnek, így még évek múltán is emlékeztetnek erre a szőrtelenítési balesetre. 

 

Ha waxingra kerül a sor, nagyon fontos, hogy két időpont között se borotváld le az érintett területet, hiszen a szőrszálak megerősödnek majd, és nem lesznek tökéletes hosszúságúak a következő kozmetikusnál tedd látogatásodra. Várd ki türelmesen azt a pár hetet, és hidd el, hogy egy-két apró előbukkanó szőrszál senkinek sem fog szemet szúrni!

 

 

Az érzékeny bőrrel megáldott lányok tudják, hogy a szőrtelenítés az egyik legnagyobb rémálom a nyár közeledtével, főleg, ha az érzékenység erős, sötét szőrszálakkal párosul. Ne kelljen csak azért hosszú farmert húznod, mert nem találtad még meg a tökéletes megoldást!

 

A borotva láthatatlanul felsérti az érzékeny bőr felületét és kiütéseket okoz, az epilálás hosszú és fájdalmas folyamat, a szőrtelenítő krémek erős kémiai összetevői pedig nem kedveznek a kényes bőrfelületeknek vagy az érzékeny területeknek. A hagyományos gyantákkal ellentétben az Italwax nem tartalmaz fenyőgyantát, így sokkal kisebb az esélye az allergiás reakciók kialakulásának is. 

 

Bízd magad profi kozmetikusra, akik megtalálja majd a bőrtípusodnak megfelelő waxot! Az Italwax segítségével minimalizáljuk a fájdalmat még a kényes területeken is, hogy mindenhol élvezhesd a sima és bársonyos bőrt.

 

 

A megfelelő waxing technológia alkalmazásával végleg leszámolhatsz a benőtt szőrszálakkal. Ezek azok a kellemetlen, gyulladt, vörös szőrtüszők, amikből a szőrszál nem tudod kibukkanni a felszínre, így visszafordult és a bőr alatt nőtt tovább. Nem csak hogy nem túl szép látvány, de a kellemetlen, viszkető és fájdalmas szőrtüszőktől nehezen lehet megszabadulni – így a legjobb, ha a szőrtelenítést szakértőre bízod, így elkerülöd a benőtt szőrszálakat!

 

A hagyományos gyanta alkalmazása közben megesik hogy a szőrszál elszakad, esetleg a szőrtüsző begyullad a kezelés után. Az Italwax nem törik és nem szakad, így sokkal jobb választás lehet érzékeny bőr esetén. Azt azonban sajnos tudnod kell, hogy ha az átlagosnál hajlamosabb vagy a kellemetlen szőrbenövésre, akkor lehetséges, hogy egyetlen szőrtelenítési technika sem fog 100%-os védelmet nyújtani neked a kellemetlenség ellen.

 

 

A waxing egyik hatalmas előnye, hogy a szőrszálakat tövestől távolítja el, ezzel együtt pedig az elhalt hámsejtek is eltűnnek a bőr felszínéről. A hagyományos gyantával ellentétben az Italwax filmréteget képez a bőrön, ezáltal úgynevezett szaunahatást vált ki, amitől kinyílnak a pórusok és sokkal könnyebben jönnek ki a szőrszálak. Akárcsak egy hatékony peeling vagy bőrradír, az elhalt bőrréteget eltávolítva segít felfedni az új, egészséges és ragyogó bőrt. Hát kell ennél több?

 

Emellett azonban fontos észben tartanod, hogy a gyantázás nem egyenértékű a bőrradírozással, sőt, pár nappal az időpontod előtt érdemes otthoni peelinget, bőrradírt alkalmaznod.

 

 

Mint minden más szőrtelenítési eljáráshoz, ehhez is kell egy kis idő, hogy hozzászokj a kellemetlenséghez, viszont, ha ügyes szakember végzi a waxingot, akkor ez a szőrtelenítési eljárás a hagyimányos gyantával ellentétben szinte fájdalommentes. Az epilálással ellentétben nem hosszan tartó szenvedés után éred el a sima, pihe-puha bőr érzését, a kozmetikus szakemberek gyorsan és pontosan dolgoznak, és hihetetlen precízen szabadítanak meg a felesleges szőrszálaktól.

 

 

Első sorban ezért ajánljuk, hogy Italwax kezeléseinket válaszd. Kozmetikusaink pontosan tudják, hogy hogyan kezeljék az anyagot, melyik Italwax típus alkalmazható a leghatékonyabban a választott bőrfelületen és bőrtípuson, és hogy milyen hőfokú legyen az anyag, hogy ne okozzon sérülést, és hogy melyik területre milyen speciális anyagot kell alkalmazni a tökéletes végeredmény eléréséért. Az Italwax alacsony olvadáspontja (kb. 37-42°C) miatt a hagyományos gyantával ellentétben nem égeti a bőrt. Szakembereink olyan dolgokra is odafigyelnek, amiket otthon könnyen elhibázhatsz akár súlyos, hosszan tartó sérüléseket okozva saját magadnak.

 

Élvezd a selymes bőrt heteken keresztül és relaxálj profi kezek között!

 

Tudj meg mindent Italwax kezeléseinkről! 

 

Jelentkezz be hozzánk!Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma