Időpontkérés

Hajtípusunknak megfelelően válasszunk hőfokot

 

Elsődleges a hajtípusunkat kell jól ismernünk ahhoz, hogy megfelelő hőfokot válasszunk. Teljesen más hőfokra van szükség egy erős szálú, göndör, vagy egy vékony szálú, esetleg festett, igénybe vett haj esetében. Az általánosan használható ideális hőfok 180 °C a szakemberek szerint, természetesen ennél feljebb is mehetünk, ha nagyon erős és göndör tincsekkel rendelkezünk. Attól viszont nem lesz tartósabb és tovább egyenes, hogy egyre forróbb hőfokon vasaljuk a hajunkat. Egyes hajvasalókon be tudjuk állítani hajunk szerkezetének főbb adatait és magától kiszámolja a számunkra megfelelő hőmérsékletet.

 

Milyen típusú hajvasalót válasszak?

 

A legjobb választás a kerámia lapos vagy ionizált hajvasaló, míg előbbitől kevésbé száll a haj, utóbbi minimálisan táplálja is a hajat. Fontos, hogy állítható legyen rajta a hőmérsékletet, valamint, hogy csak teljesen szárazon formázzuk hajunkat.

 

a-hajvasalas-alapszabalyai

 

Használj hővédő termékeket

 

A turmalinban és növényi proteinban gazdag Redken Extreme Play Safe hővédő ápolója erősíti és óvja a hajrostokat egészen 230 fokig. Mindamelett, hogy csökkenti a hajvasaló okozta felületi sérüléseket, segít megelőzni a hajvégek szöszösödését is. Megerősíti a hajrostok szerkezetét, ezáltal 28%-al kevesebb töredezett hajszálunk lesz.

 

+Tipp: Növesztenéd a hajad, de nem nő egy centit sem

 

Derékig érő dús hajkoronáról álmodozol, de azt veszed észre folyamatosan, hogy nem nő egy centit sem? Lehet nem is gondolnád, hogy a mindennapos vasalás teljesen igénybe veszi a hajadat és hajszálaid vége emiatt töredezik. A hajvégek sérülése és szétválása elkerülhető, ha megfelelő hajvégápoló szérumot használunk, valamint csökkentjük a hajvasalás gyakoriságát.

 

Ha igazán biztonságos megoldásra vágysz otthon is, rendeld meg a Redken Extreme Play Safe hővédőt még ma!

 

MEGRENDELEM

 

Ha pedig inkább szakértőinkre bíznád hajkoronád, jelentkezz be hozzánk!

 

BEJELENTKEZEMÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma