Időpontkérés

A tartós keratinos hajkezeléskétféle problémára is megoldást kínál. Egyrészt ápolja az igénybe vett tincseket, másrészt egyenesen tartja a hajszálakat még esős, párás, változó időjárásban is. A 3 órás hajkezelést a haj igényeinek megfelelően, személyre szabottan választják ki a szakértőink. A kezelés során a szakemberek a hajtípusodnak megfelelő Redken termékekkel mossák meg hajad, melyet a haj ápolása, szárítása követ. Ezután tincsenként viszik fel a keratint a hajszálakra, majd az anyagot hő segítségével beleszárítják és belevasalják a hajszálakba. A keratin védőréteget képez a hajszálakon, és a haj tökéletesen ápolttá, könnyen kezelhetővé és egyenessé válik!

 

Milyen keratinos kezeléseket kínálunk?

 

NATURA KERATIN BRAZIL KERATINOS HAJKEZELÉS

 

 

 

TRUE KERATIN BIO KEZELÉS

 

 

a-konnyen-kezelheto-haj-titka

 

A kezelés hatása akár 3-4 hónapig is kitart, mindössze arra kell figyelnünk, hogy a hajat a kezelés utáni néhány napban nem érheti víz vagy pára, ezért tilos például fürdőbe vagy szaunába menni, és nem ajánlott fokozott izzadással járó testmozgást végezni. Otthon a keratint még két napon keresztül bele kell sütni a hajba, hogy igazán tartós legyen a végeredmény.

 

Jelentkezz be hozzánk, szakértőink segítenek, hogy a hajad hónapokig tökéletesen ápolt és egészséges lehessen!

 

BEJELENTKEZEM

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma