Törzsvásárlói program
HU | ENG

A-list Esküvő

Exkluzív és személyre szabott szolgáltatásokat menyasszonyoknak és koszorosúslányoknak.

Exkluzív és személyre szabott szolgáltatások menyasszonyoknak

Az A-list® Salon & SPA a tradíciókat megőrizve kínálja a legújabb trendek szerinti tökéletes megjelenést és lelki feltöltődést a menyasszonyoknak. Esküvői szolgáltatásaink személyre szabott sminkelési, hajápolási és hajkezelési tanácsadást, valamint a kéz- és körömápolási tanácsadást tartalmaznak, hogy a kialakított stílus igazán passzoljon megjelenésedhez, mert így lesz valóban magával ragadó kisugárzásod a Nagy Napon. Esküvői csomagjaink keretében tetőtől-talpig megszépítjük a menyasszonyokat és teljes körű stílus tanácsadást nyújtunk.


 

Szerettük volna elhozni Magyarországra annak az esküvőnek és előkészületnek a hangulatát, mely megőrzi a hagyományokat, miközben egyfajta új utat mutatva új trendet is képvisel. A menyasszony mellett törődünk a vőlegénnyel is, mert ő is megérdemli ugyanazt a figyelmességet, amelyet ilyenkor az ara kap.


Lepd meg anyukádat, lányodat, barátnőidet ezzel a fantasztikus lehetőséggel, mely egy életre szóló emlékként köszön majd vissza, és sosem merül feledésbe! Az A-List® Weddings keretében a hölgyek gyönyörű menyasszonnyá alakulásáról, a szépítkezésről és az örömteli pillanatokról is fotók készülnek, melyek akár nászajándéknak is tökéletesek!

 

Különleges odafigyelés magas színvonalú szolgáltatásaink keretében professzionális csapatunktól a nagy napra Neked is!

 

Tökéletes menyasszonyi kis csomag


Tökéletes menyasszonyi nagy csomag

 

 

 

Egyedi ajánlatok esetén, keress minket bizalommal a peoplemanager@a-list.hu címen!Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma