Exkluzív és személyre szabott szolgáltatások menyasszonyoknak

Az A-list® Salon & SPA a tradíciókat megőrizve kínálja a legújabb trendek szerinti tökéletes megjelenést és lelki feltöltődést a menyasszonyoknak. Esküvői szolgáltatásink személyre szabott sminkelési, hajápolási és hajkezelési tanácsadást, valamint a kéz- és körömápolási tanácsadást tartalmaznak, hogy a kialakított stílus valóban passzoljon az arához, mert így lesz valóban elragadó a külleme a Nagy Napon. Esküvői csomagjaink keretében tetőtől-talpig megszépítjük a menyasszonyokat és teljes körű stílus tanácsadást nyújtunk.


 

Szerettük volna elhozni Magyarországra annak az esküvőnek és előkészületnek a hangulatát, mely megőrzi a hagyományokat, miközben egyfajta új utat mutatva új trendet képvisel. A menyasszony mellett törődünk a vőlegénnyel is, aki megérdemli ugyanazt a törődést és figyelmességet, melyet az ara átél.


Lepje meg édesanyját, leányát, barátnőit ezzel a fantasztikus lehetőséggel, mely egy életre szóló emlékként köszön majd vissza, és sosem merül feledésbe! Az A-List® Weddings keretében a Hölgy gyönyörű menyasszonnyá alakulásáról, a szépítkezésről és az örömteli pillanatokról is fotók készülnek, melyek akár nászajándéknak is tökéletesek!

 

Különleges odafigyelés magas színvonalú szolgáltatásaink keretében professzionális csapatunktól a nagy napra Önnek is!

 

Tökéletes menyasszonyi kis csomag


Tökéletes menyasszonyi nagy csomag


Tökéletes menyasszonyi luxus csomag

 

Egyedi ajánlatok esetén, keressen minket bizalommal a marketing@a-list.hu címen!Érdekesnek találta ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Fodrászat, Esküvő, Csomagok, összes téma