Törzsvásárlói program
HU | ENG

A-list professional Hair Institute

A-LIST PROFESSIONAL HAIR INSTITUTE

 

Ahol a legjobbaktól sajátíthatod el a Balayage technika lépéseit

 

Az A-list Professional Hair Institute 2015-ben nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy a hazai fodrászszakma színvonalát még magasabbra emelje, és az iskola fodrász kollégái olyan minőségi frizurákat alkossanak, mint a legelismertebb hollywoodi szalonok sztárfodrászai. Az iskola filozófiájának alapja a tehetséggondozás és oktatás, mindez barátságos környezetben, ahol a kollégák a legmodernebb technikákat sajátíthatják el.

Tanulj meg Te is balayage melírt készíteni, alkoss különlegeset és diktáld Te a divatot! Törj Te is a fodrászat élvonalába szaktudásoddal és legyenek neked is 100%-ig elégedett, visszatérő Vendégeid! 

 

Kiktől tanulhatsz?

Galgóczi Zsuzsanna mesterfodrásztól és Pintér Józseftől, az A-list Salon & Spa tulajdonosaitól, akik több mint 12 éve építik magas minőséget képviselő, egyre bővülő üzleti hálózatukat. Szakmai tudásukat lankadatlan lelkesedéssel fejlesztik. A világ több országából gyűjtenek rendszeresen tapasztalatot ahhoz, hogy oktatói tevékenységük során maximális körültekintéssel legyenek képesek tudásukat átadni.

A több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező házaspár filozófiájának alapkövét a tehetséggondozás és az oktatás képezi, amelyet az A-list Salon & Spa keretein belül még magasabb szintre fejlesztettek. Az A-list Professional Hair Institute annak érdekében nyitotta meg kapuit, hogy a hazai szakmai színvonalat még magasabbra emelje, és az iskola fodrász kollégái olyan minőségi frizurákat alkossanak, mint a sztárfodrászok a legelismertebb hollywoodi szalonokban.

Mit tanulhatsz?

Balayage-t, azaz szabadkezes melírozási technikát! Zsuzsanna és férje, József már két alkalommal utaztak Franciaországba, hogy tudásukat fejlesszék, tapasztalataikat bővítsék és elsajátítsák a francia balayage technika fogásait. Idén Amerikába is ellátogattak, ahol a szakma világhírű nagyjai között részt vettek a Redken Artist Connection 2016 eseményen, melyet kizárólag a Redken Vezető Oktatói számára tartottak Las Vegasban. A találkozó keretei között számos továbbképzésen vettek részt, és a 5th Avenue Balayage mestereiként tértek haza.

A francia eredetű technika lényege, hogy a fodrász a hagyományos melírral ellentétben nem fóliával, hanem szabadkézzel csempészi a világosabb tincseket a hajba. Az elkészítés módjának előnye az, hogy a fodrász szakértelemére támaszkodva döntheti el, hova helyezi a kívánt árnyalatot a tökéletes napsütötte hatás elérése érdekében.

Amit biztosítunk:

Nem szeretnél lemaradni ? Jelentkezz most!

Oktatás helyszíne:
A-list Professional Hair Institute
1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 29.Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma