Törzsvásárlói program
HU | ENG

A-list Salon and SPA gyakornoki programja

Az A-list Salon & SPA gyakornoki programja fodrász tanulóknak és végzett fodrászoknak!

Programunk Neked szól, ha:

Egyszerre maximum 4 gyakornoki helyet tudunk biztosítani!

Nálunk nincs futószalagon "gyártott" fodrász, Mi valóban foglalkozunk Veled!

Részletek:

Te segítesz, mi tanítunk!

"Sok éve vagyok már a szakmában és nagyon hálás vagyok mai napig mind azért, amit tanulhatok kortól függetlenül bárkitől. Hiszem azt, hogy soha nem szabad leragadni egy ponton, hiszen így leszünk mindig többek és érdekesek az emberek számára. Annak idején egy idősebb bácsitól tanultam a szakmát és megláttam azt a szakmai alázatot, ami miatt felnézek rá mai napig. Ezt a szakmai alázatot hosszú évekig nem találtam meg senkiben, míg végül ide kerültem az A-listbe. Megláttam ugyan azt Zsuzsiban. Ennyi év után is szeretnék mindent magamba szívni minden egyes oktatásán. Fantasztikus tudassál rendelkezik és latom benne azt, amit eddig kerestem. Azt hiszem jó helyen vagyok itt az A – listben, hiszen mindig többek lehetünk napról napra. Hiszem, hogy a dolgokat meg kell fordítanunk másik irányba, egy gömbnek is több fele van. Ettől leszünk többek. Zsuzsinál ezt tökéletesen meg lehet tanulni.

Krisztián él-hal a szakmájáért, minden mozdulatan látszik. Szeretem, hogy gyorsan és praktikusan megoldja az esetleges problémákat. Olyan tippeket adott nekem, amiért hálás vagyok. Végtelen türelemmel volt felém, köszönöm neki!"

Biki Emese

Mit fogsz nálunk tanulni?

1. szint

2.szint

3.szint

4.szint

A program időtartama 4 hónap. Az, hogy mennyi tudást tudsz magadba szívni, csak rajtad áll, mi mindent biztosítunk!

A 4. hónap után, sikeresen vizsgázott tanulóink részt vehetnek karrier programunkban és hajvágás oktatásainkon is.

Akiktől tanulni fogsz:

Szücs Krisztián: Art director, aki az oktatásért felel 

"Szücs Krisztián vagyok, az A-list Salon & Spa Art Directora és a REDKEN Magyarország Artistja.

Egy gyermekkori álmom vált azzal valóra, hogy fodrász lehetek, már tapasztalt fodrászként az egyik legnagyobb szakmai elismerés, hogy oktathatom ezt a gyönyörű szakmát. A tudásom megosztása más szakemberekkel mára szenvedélyemmé vált, fontos részeként beépült a mindennapi munkámba is.

Célom az, hogy az INSTITUTE csapatával egy olyan képzési központot hozzunk létre, ahol a kezdő fodrászoktól kezdve a szakma elismert művészeinek is tudjunk újjatt mutatni, szakmailag és emberileg inspirálni őket."

 

Galgóczy Zsuzsanna: mesterfodrász, az A-list Salon & Spa megálmodója és tulajdonosa. 

"Szakmai tudásom alapjait a párizsi Jacques Dessange szalonban fektettem le, majd Londonban folyattattam tanulmányaimat. Ezután a gondviselés egy luxushajóra irányított, ahonnan az amerikai életérzés értékeivel gazdagodva térhettem haza.

Munkámban a holisztikus szemléletmódot követem, vendégeimre ráhangolódva megérzem lelkemben, mi az, amit adnom kell: milyen frizura illik leginkább testi-lelki alkatukhoz, életvitelükhöz, adottságaikhoz, személyiségükhöz és életkorukhoz. Kollégáimat is arra tanítom, hogy a holisztikus szemléletmódot képviseljék az A-list Salon & Spa minden területén."

Várjuk a jelentkezésedet!

"Mindent itt tanultam, és folyamatosan tanulok, fejlődök. Személyre szabott tréningekkel mind emberileg mind szakmailag nagyon nagy tudást lehet itt szerezni. Nem fodrászokat, hanem magabiztos szakembereket képeznek. Itt olyan emberek között dolgozhatok, akik tényleg szeretik amit csinálnak és maximálisan a minőségre törekszenek minden téren."

Horváth Vivien

Kérlek gondold át az alábbiakat, mielőtt írsz nekünk:

Várunk sok szeretettel csapatunkban!

 

Jelentkezz hozzánk bemutatkozó levéllel az alábbi e-mail címen:

E-mail cím: allas@a-list.hu
Tárgy: gyakornoki program
Írd le, miért jelentkeztél hozzánk, mi a motivációd, és röviden a szakmai múltadat!

 

Remélem, mihamarabb találkozunk!


Galgóczy Zsuzsanna,
tulajdonos, vezető fodrászÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma