Időpontkérés

Szépítkezős szülinapi party a legkisebb hercegnőknek!

Az évek során szalonjaink szolgáltatásait egyre több gyermek élvezhette és mindig öröm volt szakembereink számára is látni az elégedett kis huncut mosolyokat. Minden kis hercegnő élvezi, ha ő van a középpontban és szépítkezhet a szalonban, ugyanúgy, mint az anyukája. Szülinapi zsúrjaink keretében a gyerekeknek egy olyan napot nyújtunk, ami csak róluk szól és mindezt megoszthatják barátnőikkel is! Közös kikapcsolódás lányos programok keretében, mellyel örökre szóló emlék ajándékozható minden résztvevő számára.

Az A-list szülinap tartalmas és színvonalas programokat kínál a gyerekeknek, melyek garantáltan nem csak lekötik őket, hanem élvezni is fogják minden percét és emlegetni még sokáig ezt a fantasztikus közös élményt! Egyedi megoldásokat és programokat is kínálunk a szülők igényei és a gyermekek életkora szerint.

Választható gyermekprogramok és szolgáltatások:

Ha valami igazán egyedit szeretne gyermekének válassza tematikus szülinap szolgáltatásunkat, melynek keretében akár igazi tündérek vagy kis hercegnők is lehetnek egy napra! A vagányabb gyerkőcök átélhetik a dzsungel élményét is vagy átváltozhatnak akár menő kalózzá is!


Ajándékozz Te is egy mesés élményt gyermekednek szülinapja alkalmából!

Kérd árajánlatunkat a marketing@a-list.hu címen.Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma