Időpontkérés

A Kérastase termékei által nyújtható rituálék tökéletesen alkalmazkodnak a minden igényt kielégítő luxus érzéshez, amit hamarosan otthonodban is elérhetsz! Szeptembertől ugyanis az A-list Salon&Spa webshopjában kínálatunkat a Kérastase luxus hajápolási termékcsalád tagjaival bővítjük!

 

Miért különlegesek a Kérastase hajápolói?

 

A hajad megérdemli a személyre szabott ápolást és azt, hogy mindig minőségi, személyre szabott alapanyagokkal kényeztesd, különösen a nyár végén, hiszen a nyáron rengeteg külső megpróbáltatásnak tesszük ki hajkoronánkat. 

 

a-luxus-hajapolas-hamarosan-otthonodban-is-elerheto-1

 

A Kérastase hajápoló készítményeit valódi szakértők, kutatók készítik. Nagyfokú hatóanyagkoncentrációjuk, kifinomult molekuláris komplexek, valamint kellemes textúra és illat jellemzi a márka minden darabját.

 

Miben tud segíteni a Kérastase a hajadnak?

 

 

Az A-list Salon&Spa szakemberei minden esetben személyre szabott hajápolási programokat ajánlanak, amellett, hogy egyedülálló relaxációs élménnyé varázsolják a hajápolást. Rendszeres, otthoni használatuk pedig segítenek a haj eredeti fényének és erősségének fenntartásában.

 

Ha szeretnéd Te is igénybe venni személyre szabott hajápoló, hajregeneráló kezeléseinket, jelentkezz be az A-list Salon&Spa szakembereihez!

 

BEJELENTKEZEMÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma