Időpontkérés

Pedikűr az indián nyárban

 

A nyitott cipőket, szandálokat viselő évszak visszatérő gondja a sarok bőrének megvastagodása, kirepedezése. A bőrkeményedés és berepedezett sarok nem csak esztétikailag nyújt ápolatlan látványt, hanem lábunk egészségére is kihatással lehet. Ez szélsőséges esetben akár fájdalommal is járhat. A szépen levágott körmök és a bársonyos, hidratált sarkak ápolt benyomást keltenek.

 

 

 

A pedikűr helyre állítja a kiszáradt és igénybe vett lábak vízháztartását, kisimítja a sarokrepedéseket, valamint elkerülhetjük olyan alattomos és fájdalmas problémákat, mint a körömágy-gyulladás vagy a bőrvastagodás a talpon. Az csak „hab a tortán”, hogy lábkörmeid is sokkal csinosabbak lesznek, ha Pamper pedikűr szolgáltatásunkat választod, mely tartós lakkozással teszi teljessé lábunk esztétikus megjelenését.

 

Kezeink árulkodnak rólunk

 

Kezünk bőre és körmeink folyamatos ápolást igényelnek, hiszen napról napra nagy igénybevételnek vannak kitéve. Kezünk sokkal többet mond el rólunk, mint az arcunk, ha figyelmesen megnézzük, akkor az ember életkorára, foglalkozására és lelki egyensúlyára is következtethetünk belőle.

 

a-nyar-vegi-apolo-manikur-es-pedikur-fontossaga

 

Az A-list Salon&Spa szakemberei a különleges Pamper manikűr szolgáltatás során a kéz finom átradírozásával eltávolítják az elhalt bőrréteget, majd a hagyományos manikűrt követően egy 10 perces masszázzsal frissítik fel kezeinket, mely lelkünkre is jó hatással van. Bár a gyulladt körömágy és a benőtt köröm a kézen nem annyira gyakori, mégis előfordul, így jobb, ha szakértőre bízzuk kezeink ápolását.  

 

A körmök szépségét az egyéniségünkhöz, hangulatunkhoz és az évszakhoz leginkább illő lakkozással emelhetjük ki. Szalonjainkban OPI és a CND prémiumkategóriás lakkokkal dolgozunk, melyek eltávolítása nem igényel reszelést, ami a körmöket megsérthetné vagy elvékonyíthatná.

 

Amennyiben szeretnéd kipróbálni manikűr vagy pedikűr kezeléseinket fordulj hozzánk bizalommal!

 

BEJELENTKEZEMÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma