Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

A talpmasszázs pozitív hatásai

Rohangálás, állás, sportolás, sőt még ülés közben is a lábad terheled. Ha sokat vagy talpon és relaxálni szeretnél, akkor a talpmasszázs és annak számos jótékony hatása az, amire szükséged van, hogy új erőre kapj!

A talpmasszázs, amellett, hogy mindenkinek jólesik egy nehéz nap után, még számos pozitív hatással is bír a szervezetre!

Rohangálás, állás, sportolás, sőt még ülés közben is a lábad terheled. Ha sokat vagy talpon és relaxálni szeretnél, akkor a talpmasszázs és annak számos jótékony hatása az, amire szükséged van, hogy új erőre kapj! A reflexológia nem új keletű tudomány, és amennyire nagy múltra tekint vissza, annyira alkalmas a modern rohanó életmódból fakadó problémák kezelésére. 

 

A talpmasszázs pozitív hatásai:

 

A talpmasszázsról

A masszázs során holt tengeri sós lábradírral és természetes alapanyagú krémekkel varázsoljük bőrődet frissé és puhává mindamellett, hogy a talpon elhelyezkedő idegvégződéseket, reflexzónákat stimuláljuk. Ezt a masszázst azért is hívják reflexmasszázsnak, mert a különböző reflexpontok ingerlésével a teljes testre képes hatást kifejteni. A talpmasszázs a fej, illetve hátfájdalom csökkentésében is nagyon hatásos segítség lehet, sőt a menstruációs görcsök enyhítésére is alkalmas. A különböző ízületi problémákban szenvedőknek is ajánlott kipróbálni a talpmasszázst fájdalomcsillapító hatása miatt. A masszázs természetesen nem helyettesíti az orvosi kezelést, csak a betegségeket kísérő tünetek enyhítésére alkalmas. 

Próbáld ki te is ezt az egyedülálló masszázst pesti szalonunkban:

 

FOGLALJ IDŐPONTOT MÉG MA

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma