Időpontkérés

 

Hogyan működik a Hyaluron pen?

 

Amikor ajkainkat teltebbé szeretnénk varázsolni, akkor próbálunk maximálisan informálódni a számunkra leginkább megfelelő eljárástól. Sokan félnek attól, hogy az eljárás fájdalmas vagy éppen természetellenes, művi hatása lesz. A Hyaluron pen előnye, hogy azok számára is ideális választás lehet, akik nem akarnak drasztikus változást, hanem természetes hatású megoldást keresnek!

 

KIPRÓBÁLOM

 

a-termeszetesen-telt-ajkakert-hyaluron-pen-1

 

A hyaluron pen-t évtizedekkel ezelőtt Amerikában fejlesztették ki elsősorban kisgyermekek és katonák fájdalommentes oltására.

 

Napjainkban sűrített levegő segítségével juttatja az előre meghatározott mennyiségű hyaluronsavat az érintett területekre. A tűs eljárásokkal ellentétben ennél az eljárásnál a hyaluronsav egyenletesebben szétoszlatható a bőr rétegei között, ezáltal biztosítva a szép, természetes hatást.

 

Használata teljesen fájdalommentes, így érzékeny Vendégeinknek is ajánljuk!

 

KIPRÓBÁLOM

 

Milyen eredményeket várhatunk?

 

A kezelés után az adott területen minimális duzzanat keletkezik, ezért a végeredmény csak 2-3 nap után látható.

 

Az első töltés átlagosan 1-3 hónapig tart, a második 3-4 hónapig, a harmadik pedig akár 6 hónapnál tovább is bent maradhat a vendégünk életmódjától függően. 

 

Mivel a hyaluronsav természetes módon is megtalálható bőrünkben, a bejuttatott hatóanyag egy része felszívódik, ugyanúgy, mint tűs töltések esetén!

 

Alkati adottságoktól függően ezért mindenképpen javasoljuk, hogy a hosszantartó eredmény érdekében legalább 2 kezelésen vegyél részt!

 

BEJELENTKEZEM

 

Mi az a hyaluronsav?

 

A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet alap építő eleme, neki köszönhető a bőr hidratáltsága és az arc kontúrjának megtartása. Az emberi testben található természetes cukor, a hyaluronsav a leghidratálóbb anyag a világon. Feladata, hogy vonzza és megtartsa a vizet, ezáltal a bőrt hidtratáltan és feszesen tartva.

 

a-termeszetesen-telt-ajkakert-hyaluron-pen-2

 

Szervezetünk hyaluronsav tartalma a kor előrehaladtával csökken. Ezért aztán számos öregedésgátló kozmetikai termékben találunk hyaluronsavat és a kozmetikai eljárások során is megbízhatóan alkalmazható.

 

A hyaluron pen használata teljesen kockázatmentes, hiszen nem fecskendeznek be a területre különböző anyagokat, melyek maradandó károsodást vagy sérülést okoznának.

 

A kezelés során felhasznált hyaluron mennyisége Vendégeink elvárásaitól és bőrük állapotától függ elsősorban, egy kezelés alkalmával azonban 1, maximum 2 ml hyaluronsavat lehet tartósan a bőrbe juttatni. Amennyiben látványosabb hatást szeretnénk elérni minimum 1 maximum 3 hét áll rendelkezésre, hogy rátöltsünk a meglévő mennyiségre.

 

 

Ellenjavallatok

 

Kérünk, ha valamelyik ellenjavallat fennáll nálad, válassz későbbi időpontot vagy mondd le a kezelést!

 

NEM végezhető el a szolgáltatás:

 

A beavatkozás előtt a következőket kell betartanod és hyaluron Pen töltés előtt 1 héttel szigorúan el kell hagynod:

 

Amennyiben te is szeretnél élettel telibb, szebb és természetes hatású dús ajkakat és ránctalan bőrt szeretnél jelentkezz be professzionális szakembereinkhez és próbáld ki fájdalom és kockázatmentesen a világ egyik vezető kozmetikai eljárását.

 

BEJELENTKEZEM

 

 

Áraink:

 

Ajak vagy ráncfeltöltés 1,2 ml hyaluronsavval: 60.000 Ft 

Ajak vagy ráncfeltöltés 2,4 ml hyaluronsavval: 80.000 Ft

 

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁSÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma