Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

A tökéletes balayage melír két lépésből áll

A tökéletes balayage melír receptje: szakértelem + kiváló minőségű hajszínező és hajápoló termékek + professzionálisan kivitelezett munkafolyamat.

Hezitálsz a kuponos ajánlatok és a drágának tűnő fodrászati szolgáltatások között?

Szeretnéd tudni, mi a különbség? Mi elmondjuk neked!

Bizonyára Veled is előfordult már, hogy valahol olyan kecsegtető ajánlatba futottál bele, ami nagyon kedvező áron, akár 6-8 ezer forintért kínált ombre vagy balayage melírt, ugyanakkor azt is tapasztalhattad, hogy sok szalonban ezeknek a szolgáltatásoknak az értéke akár a kedvezményes ár kétszerese-háromszorosa is lehet. Ne lepődj meg: a hollywood-i csillagokéhoz hasonló, professzionálisan elkészített balayage melír ára sok olyan tényezőböl tevődik össze, amire elsőre valószínűleg nem is gondolnál. Lássuk, mik is ezek!

Szakértelem

A balayage technikával professzionális szinten foglalkozó szakemberek rengeteg képzésen vesznek részt, mielőtt eljutnak odáig, hogy olyan tökéletes és gyönyörű hajkoronát varázsoljanak Neked, amilyet a sztárok viselnek. Ez alól az A-list balayage szakértői sem jelentenek kivételt. Ők mindnyájan olyan értéket képviselnek és adnak tovább munkájukon keresztül teljes szívvel Neked, amit csak elhivatottsággal, rengeteg idő és energia befektetésével, és persze a munkájuk iránti szeretetettel lehet elérni! Ők nem csak profi szinten kivitelezik azokat a lépéseket, amikkel megalkotják álmaid frizuráját, de elképzeléseidet meghallgatva és mérlegelve, szakmai tanácsaikat, észrevételeiket, javaslataikat is megosztják Veled, mielőtt belevágnátok a hajad átalakításába.

Anyagköltség

Természetesen a balayage melír esetében sem hagyhatjuk figyelmen kívül az anyagköltséget, hiszen egy olyan eljárásról van szó, ami kb. kétszeres anyagigényű, mint egy hagyományos melír. Az A-list szalonokban a Redken professzionális termékeivel dolgozunk, hogy mindig a legmegbízhatóbb, legszebb, legjobb minőséget nyújthassuk Neked! Egy professzionális balayage árába nem csak a festék, de a hajápoló és a hajszerkezetépítő termékek ára is bele van építve, amelyek meghosszabbítják a hajszín élettartamát és megóvják a károsodástól a hajat.

Munkaidő

Egy gyönyörű balayage melír kivitelezése akár 3-4 órát is igénybe vehet. Ez különösen igaz, ha hajad festett és esetleg már elkezdett lenőni.

1. Ilyenkor az első lépés az, hogy fodrászunk megfesti a Hozzád és a melírhoz leginkább illő alapszínt. Ez azért nagyon fontos, mert a jól megválasztott alapszín esetében a melírral képzett átmenet természetesebb hatású lesz.

2. A második lépésben szakértőnk szabadkézi melírral megalkotja a világosabb tincseket. Mivel ebben a fázisban történik a világosítás és a napszítta hatás elérése is, ami óriási precizitást kíván, a folyamatnak ez a része a leghosszadalmasabb.

A festési eljárás lezárásaképpen, a még tökéletesebb hatás elérése érdekében, a tőre és a hajvégekre helyezett festék és szőkítő lemosása után színezővel mossuk be a hajat. Ettől a balayage melír színe még természetesebb hatású, árnyaltabb és ragyogóbb lesz.

Végül következik a styling, a frizura formára szárítása – hogy amikor kilépsz a szalonból, Neked is olyan gyönyörű frizurád legyen, mint a sztároknak a vörös szőnyegen.

Összegezve tehát a tökéletes balayage melír receptje:

Magas fokú szakmai hozzáértés + kiváló minőségű hajszínező és hajápoló termékek + professzionálisan kivitelezett munkafolyamat (tőfestés + melír, világosítás + színezés, gyönyörű formázás)

És hogy mit nyújthat ehhez képest egy lényegesen alacsonyabb áron kínált szolgáltatás?

Egy alacsonyabb áron kínált szolgáltatás esetében könnyen kerülhetsz abba a helyzetbe, hogy nem kapod meg a szükséges információkat, mielőtt a fodrász munkához lát, például, hogy milyen színt érdemes választanod a hajadhoz, vagy milyen hatása lehet a végeredményre annak, ha korábban bolti festékkel kezelted a hajadat. Jó esély van arra, hogy a fodrász nem a megfelelő minőségű termékekkel dolgozik, vagy nincs többféle anyaga a balayage-ra, csak egy szőkítő vagy festék. Elképzelhető, hogy szőkítés után a fodrász nem színezi át a hajadat. Ebben az esetben biztosan számíthatsz arra, hogy a végeredmény nem lesz természetes hatású. Az sem jelent semmi jót, ha a festék felvitele kevesebb ideig tart egy-másfél óránál. Ebben az esetben megvan az esély arra, hogy a szakember a festékfelvitelen, a technikai részleteken (pl. a festett szakaszok leválasztásán) spórol, elnagyolja a balayage esetében nagyon is kritikusnak számító részleteket.

Az esetleges meglepetések elkerülése érdekében az a legokosabb, ha a munka megkezdése előtt tisztázunk minden részletet: mit tartalmaz pontosan az ár, milyen anyagokkal dolgozik a szakember, átszínezi-e a hajat szőkítés után, mennyi ideig tart az eljárás?

 

Inspirálódj galériánkból, és ha úgy érzed, itt az ideje annak, hogy egy profi kezek megalkotta, gyönyörű balayage melírral újítsd meg külsődet, szakértőink sok szeretettel várják jelentkezésedet!

Jelentkezz be hozzánk!

keratinos-hajkezelesÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma