Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Arc- és dekoltázsmasszázs

Arc- és dekoltázsmasszázs az élettel teli, ragyogó, hidratált bőrért

Az arc- és dekoltázsmasszázs a nyak, az arc és a fej izmainak ellazításával általános feszültségoldó, közérzetjavító és nyugtató hatást fejt ki, illetve segít enyhíteni a fáradtság és a fejfájás tüneteit. Hozzájárul a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzéséhez, illetve az öregedési tünetek megelőzéséhez és késleltetéséhez. A kezelés során használt készítmények hidratálják és tápanyagokkal látják el a bőrt, valamint hozzájárulnak annak megújulásához, ezáltal a bőr üdévé és élettel telivé válik.

  

Az arc- és dekoltázsmasszázs jótékony hatásai

 

Az arc- és dekoltázsmasszázs szerepe a bőrápolásban

Arcmasszázs:
A test többi részéhez hasonlóan az arcizmok stimulálása és „edzése” is fontos, illetve kulcsszerepet játszik abban, hogy megőrizzük arcbőrünk feszességét és rugalmasságát. A finom, de határozott mozdulatokkal végzett masszázs az orra, az állra, az arcra, a homlokra és a halántékra terjed ki.

Nyakmasszázs:
A nyaki területek masszírozásával kiválóan oldhatók azok az izomfeszülések, amelyek a megfelelő kezelés nélkül szédülés, fejfájás kialakulásához vezethetnek. A nyakmasszázs emellett serkenti a nyirokkeringést, ezáltal fokozza a kezelt és a környező területek anyagcseréjét. A masszázs finom, elnyújtott mozdulatai a nyakra, a tarkóra és a váll felső részére terjednek ki.

Dekoltázsmasszázs:
A mellkas felső részén a bőr vékonyabb, mint a test más részein, így ennek a területnek a hidratálása különösen fontos a bőr rugalmasságának megőrzésében, illetve az öregedés jeleinek késleltetésében. A dekoltázs területének a megfelelő bőrápoló készítményekkel való átmasszírozása serkenti a vérkeringést és a bőr, illetve a bőr alatti kötőszövetek anyagcseréjét, valamint hozzájárul a ráncok kialakulásának késleltetéséhez, illetve a meglévő ráncok mélységének csökkentéséhez.

Ha te is szeretnéd ragyogóvá, üdévé és sugárzóvá varázsolni bőrödet, szeretettel várjuk jelentkezésedet!



Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma