Törzsvásárlói program
HU | ENG

Az Olaplex és a pH Bonder használata

Az A-listnél kétféle hajszerkezet-újjáépítő kezelés is megvásárolható otthoni használatra. Egyikük a méltán népszerű Olaplex, másikuk pedig a Redken új szenzációja, a pH Bonder.

Utóbbiról cikkünket ITT olvashatják.

Hatásban ugyan kevés, de használatban, működésben annál több különbséget tehetünk a kettő között.

 

REDKEN PH BONDER  OTTHONI HASZNÁLATRA

OLAPLEX  OTTHONI HASZNÁLATRA

Önállóan fejti ki hatását Egy háromlépéses szalonkezelés utolsó, akár otthoni lépéseként tartható számon
optimálisan 40-60 perces hatóidő optimálisan 6-8 órás hatóidő
Hatása nem tűnik el, folyamatosan dolgozik, így negyedévente történő alkalmazása elegendő Havonta érdemes alkalmazni
Minden kémiailag kezelt hajon alkalmazható Főként szőkített hajra ajánlott, de a sötétebb hajúak számára is hatásos

 

 

 

A Redken pH Bonder használata a hajmosási procedúra részévé válik gyors és egyszerű alkalmazásának köszönhetően. Hajunkat elegendő szimplán vízzel megmosni, majd törölközőszárazra törölni. Ekkor felviszünk a haj hosszának és sűrűségének megfelelő mogyorónyi vagy diónyi mennyiséget a haj teljes hosszára. Hatását már 40 perc után kifejti, így nem szükséges órákig fennhagyni. Hajunkat ezután leöblítjük, majd a számunkra megszokott, samponos, balzsamos hajmosási eljárást alkalmazzuk. A pH Bonder összetevői ekkorra már beivódtak hajszálaink legbelső szerkezetébe, a hatás pedig hónapokig képes fennállni. Ennek köszönhetően alkalmazását elegendő negyedévente megismételni.

 

 

Az Olaplex otthoni használatra szánt termékét a szalonban történő kétlépéses kezelés befejezőjeként érdemes számon tartani. Hagyományos, samponos, balzsamos hajmosást követően törölközőszáraz hajunkra felvisszük a maximum mogyorónyi mennyiséget, majd 6-8 óráig fennhagyjuk. Ezután megismételjük a sampon-balzsam kombinációt, így befejezzük a hajmosást. Az eljárást hetente meg lehet ismételni a tökéletes védelem érdekében. Az Olaplex főként szőkített, szőkére festett hajon fejt ki kiváló hatást, de sötétebb hajon is alkalmazható.

Hajunk szépségének és épségének megőrzésében mindkettő tökéletes segítő kezeket nyújt.

Az Olaplex és a Redken pH Bonder is megvásárolható webshopunkban, illetve kérhetők szalonkezelés formájában is.Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma