Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Az ÚJ Redken Extreme Bleach Recovery termékcsalád

Kezeld a szőkített hajadat az új Extreme Bleach Recovery-vel.
Gyengéd, erősítő ápolás, amely erősíti és helyreállítja a haj
egészséges tapintható állagát két szőkítési szolgáltatás között.

Redken Extreme Bleach Recovery termékcsalád


MI IS EZ?

 Az első gyengéd, hajerősítő termékcsalád, amely kifejezetten törékeny, szőkített hajra lett kifejlesztve, hogy helyreállítsa a haj egészséges tapintható állagát két szőkítés között.

KINEK AJÁNLOTT?

Azoknak, akik puhaságot és könnyedséget szeretnének a rendszeresen szőkített hajuk számára biztosítani.

MIT KELL TUDNI A TECHNOLÓGIAI HÁTTERÉRŐL?

A koreai szépségápolás ihlette, Cica (Centella Asiatica) gyógyító tulajdonságai regenerálják a sejteket, amellyel hozzájárulnak a bőr és haj egészségéhez.

A Lamellar Water (lamellás víz) magas kationos polimer koncentrációja segíti a hajápoló összetevők kutikulához tapadását, így segíti a haj teljes átalakulását. Sima, könnyed, egészséges-érzetű haj.

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍT?

Az ultra-ápoló összetétel a kutikulán keletkezett szőkítés okozta sérülések és szárazság ellen véd biztosítva az azonnali puhaságot és regenerálást.

 

Extreme Bleach Recovery Sampon- sampon szőkítés következtében meggyengült hajra

A sampon, amelyet célzottan a szőkítési szolgáltatások utánra fejlesztettek ki.

Biztosítja a haj igénybevétele utáni szükséges ápolást és hidratálást a tövektől hajvégekig.

Centella Asiaticat (Cica) és 4% gyengéd ápoló hatóanyagot tartalmazó összetétele hatékonyan segít erősíteni a hajat, csökkenteni a törés kockázatát és megóvni a hajvégeket a töredezéstől.

 

Tulajdonságai:

 

Használata:

Extreme Bleach Recovery Lamellar Water- kiöblítendő regeneráló kezelés szőkített hajra

Önmelegítő lamellás víz a szőkítéstől igénybevett hajra.

A lamellás víz egyszerre egy kiöblítendő ápoló és egy folyékony kondicionáló, amely a nedves hajjal érintkezve felmelegszik és így még hatékonyabban regenerálja a sérült hajszálakat.

Centella Asiaticat (Cica) és 3% gyengéd ápoló hatóanyagot tartalmazó összetétele azonnali ápolást biztosít, regenerál, és védelmet biztosít a hajnak és a fejbőrnek a jövőbeni igénybevételtől.

Tulajdonságai:

 

Használata:


Extreme Bleach Recovery Cica Cream – hajban maradó krém

Tápláló cica krém szőkítéstől meggyengült hajra.

A Cica krém hajban maradó ápoló mélyen behatol a hajszálak belsejébe és így tartósan növeli a haj ellenálló képességét két kémiai szolgáltatás között.

Centella Asiaticat (Cica) és 5% gyengéd ápoló hatóanyagot tartalmazó összetétele hatékonyan biztosítja az igénybevétel után szükséges ápolást és sima tapintásúvá varázsolja a hajat.

 

Tulajdonságai:

 

Használata:

 

A teljes termékcsalád használata láthatóan javítja a haj minőségét és meghosszabítja a Cica (Centella Asiatica) jótékony hatását.

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma