Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Balayage

BALAYAGE melír – a sztárok kedvence világszerte

Míg az ombre technika sokkal intenzívebb színkülönbséget eredményez, addig a balayage melír lágyabb, természetesebb, igazi napszítta hatást kölcsönöz viselője számára.

Hogyan készül a balayage melír?

A technika neve a francia balayager szóból ered, melynek jelentése sepregetés. A névadás oka, hogy a festés is „sepregető” mozdulatokkal készül. A megszokott melírozástól leginkább abban különbözik, hogy a fodrász nem használ fóliát, hanem szakértelmére és kreativitására támaszkodva, szabadkézzel viszi föl az alapanyagot a hajra, ami sokkal természetesebb, finomabb hatású átmeneteket eredményez a fóliás melírhoz képest.

 

Természetes megjelenés a balayage-nak köszönhetően

Az idei hajtrend a természetes szépség és az egyéniség hangsúlyozására épül, melyre a balayage melír tökéletesen alkalmas, hiszen legyen szó melegebb vagy hamvasabb árnyalatokról, lágyabb vagy kontrasztosabb átmenetről, ezzel a technikával teljesen természetes hatású melír készíthető!

 

 

Valósítsd meg Önmagad, légy divatos és egyedi a saját elképzeléseidnek megfelelően, és emeld ki egyediségedet egy gyönyörű balayage melírral!Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma