Törzsvásárlói program
HU | ENG

Balayage

BALAYAGE melír a sztárok kedvence!

Míg az Ombre technika sokkal intenzívebb szín különbséget eredményez addig a Balayage melír technika sokkal lágyabb és természetesebb hatást kölcsönöz viselője számára. És ki ne akarna nyáron napszítta hatású hajkoronával tündökölni ?

Hogyan készül a balayage melír?

A technika neve a balayager francia szóból ered, melynek jelentése sepregetést jelent. Nagyon találó elnevezés mivel a festés is hasonló „ sepregető „ mozdulatokkal készül.  Sötétebb tónusú hajat világosítva (szőkítve) lehet elérni a kívánt színt. Amiben különbözik a megszokott melírozástól az az, hogy a fodrász nem használ fóliát, hanem szabad kézzel viszi föl az alapanyagot a hajra , így bízva saját kreativitására és tudására hogy még természetesebb hatást érjen el.

Balayage ombre és melír

A népszerű ombre hajfestés méltó utódjaként a Balayage ombre és melír továbbra is hódít! A francia eredetű technika lényege, hogy a hagyományos melírral ellentétben a fodrász nem fóliával, hanem szabadkézzel csempészi a világosabb tincseket a hajba. Ennek a módszernek az az előnye, hogy a fodrász szakértelmére támaszkodva döntheti el hová helyezi a kívánt árnyaltot a tökéletes napsütötte hatás elérése érdekében. Az idei hajtrend a természetes szépség és az egyéniség hangsúlyozására épül, melyre a Balayage melír tökéletesen alkalmas, hiszen legyen szó akár melegebb vagy hamvasabb árnyalatokról, lágyabb vagy kontrasztosabb átmenetről, ezzel a technikával bármilyen színről is álmodsz, tökéletes melír készíthető! Valósítsd meg Önmagad, légy divatos és egyedi a saját elképzeléseidnek megfelelően, egyéniségednek hangsúlyozásával, egy gyönyörű Balayage melírral! Igény szerint a balayage lehet telítetebb a hajvégeken így elérve az ombre, azaz lenőttes hatást, ha azonban természetesebb, harmonikusabb végeredményt szeretnél, akkor a balayage melír a tökéletes választás!

 

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a Balayage melír technika, vedd fel velünk a kapcsolatot! Csapatunk mindenkit sok szeretettel vár a 3 Budapesti üzletünben.Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma