Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Balayage hajfestés és minden, amit tudni szeretnél róla

Balayage hajfestés és minden, amit tudni szeretnél róla! 

 

A balayage, a francia balayager szóból ered, melynek jelentése söprés, sepregetés.

Ez egy olyan fajta festési technika, mely során a fodrász a hajat teljesen szabad kézzel, saját kreativitásának és szakértelmének segítségével festi be és formázza meg. Ezért is szokták sokszor “szabad kezes” technikának is nevezni.

A napszítta tincsek vadító látványa

Ennek a tökéletes technikának köszönhetően a vendég haja olyan hatást kelt, mintha éppen egy napsütötte tengerpart homokos strandjáról érkezett volna meg, a nyüzsgő nagyváros forgatagába. 

Az igazán természetes megjelenés

A festés során fontos figyelembe venni, hogy a vendég milyen színű, hosszúságú és szerkezetű hajkoronával rendelkezik, ugyanis a szakemberek ehhez igazodva tudják elkészíteni számára a tökéletes napszítta balayage hatást. 

Ez a festési forma sokkal finomabb, lágyabb és természetesebb színátmenetet kölcsönöz, így akár világosabb, akár sötétebb tónust is választhatunk, hiszen végeredményképpen nem lesznek nagyon élesen elkülönülő, kontrasztos átmenetek a hajban, csak néhány, lágy szín dimenzión átívelő tincsünk.

 

Miért válaszd a balayage melírt?

A nőies és naturalista stílust kedvelőinek, az új dolgokat felfedezőknek, de még a diszkrét bohó személyiségeknek is tökéletes választás, ugyanis a balayage melír minden vendég saját egyéniségének megfelelően készíthető el. Egy tökéletesen kivitelezett festés a Te életstílusodhoz passzol, melyet az A-list Salon & Spa balayage szakértői garantálnak számodra.

Kinek is ajánljuk?

A balayage technika maga a végtelen lehetőségek tárháza. 

Ha esetleg még sosem festetted a hajad, ez a stílus egy visszafogott, mégis a maga érzéki módján látványos kezdet is lehet számodra a hajfestés izgalmas világában. Ha azonban már gyakorlott vagy a többi festési technika terén, de valami másra szomjazol, mint a hagyományos melír csíkok vagy egy erőteljesebb ombre fazon, akkor is kitűnő választás lehet számodra egy természetes hatást kölcsönző balayage stílus.

 

Ki az, aki szívesen választja a balayage festést?

Egy kifogástalanul elkészített, élettel teli balayage frizura mindenki számára egyfajta inspirációként hathat a mindennapi megjelenést illetően. Ha a reggeli rohanásban nincs idő sokat babrálni a hajaddal, mégis egyéniségedhez passzoló megjelenésre vágysz, vagy imádod otthon elkészíteni különleges és lágy loknijaidat, akkor ebben a stílusban nem fogsz csalódni, hisz a balayage-t Te teszed igazán különlegessé!

Nem is beszélve arról, hogy egy balayage melírnál elegendő mindössze 3 - 6 havonta meglátogatni a fodrászodat, ugyanis nem igényel havi igazítást és frissítést. Idő és pénztárcabarát szolgáltatás egyben. Hatalmas plusz pont a stílusnak, igaz?

A szakértelem fontossága 

Ha az A - list Salon & Spa-ban valaki balayage szakértővé szeretne válni, akkor minden esetben szaktudásának legmagasabb szintjével kell kivívnia a Redken magyarországi nagykövetének, valamint mesterfodrászának, Galgóczy Zsuzsannának az elismerését. A szalonban dolgozó, balayage technikával foglalkozó szakemberek mindezek mellett folyamatos továbbképzéseken és tanfolyamokon vesznek részt annak érdekében, hogy minden egyes vendég számára egyedi és különleges frizurát varázsolhassanak ezzel a különleges és lágy tónusú technikával. 

Hogyan is zajlik egy festés az A-list Salon & Spa-ban?

Azt mindenképpen fontos leszögezni, hogy egy igényesen, egyéniséghez megfelelő balayage festés minimum 3 órát is igénybe vehet. Ez azonban senki kedvét ne szegje, ugyanis ahogy a mondás tartja, “jó munkához idő kell.” 

A vendég megérkezése után a fodrász egy hosszabb konzultáció során felméri, hogy mi is a valódi elképzelés. Milyen színű, karakterű, hosszúságú és stílusú frizurát képzel el magának a vendég, illetve, hogy a szakembernek milyen meglátásai vannak, mit javasol és mit tud valójában megvalósítani, amely valóban a vendég személyiségéhez és adottságaihoz a leginkább passzol. Amint minden kérdésre kielégítő válasz érkezett, a fodrász megkezdi a melírhoz leginkább passzoló alapszín megfestését és a professzionális, szőkítési technika elvégzését. A balayage festés lezárását a haj árnyalása, valamint a formázása jelenti, amelyet szintén a konzultáció során megbeszélt “mini tanácsadás” keretén belül választottatok ki közösen. A végeredmény egy fantasztikusan egyedi, lágy esésű, francia balayage.

 

Összegzésképpen elmondható, hogy a balayage stílus a maximális végeredmény elérése érdekében egy időigényes, de annál alaposabb munka, melynek végeredménye egy hosszan tartó, játékos, elegáns, mégis természetes és nőies megjelenésű frizura lesz. 

 

 

Ismerd meg szakembereinket

 
Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma