Időpontkérés

Balayage melír - kipróbálnád a jelenleg legnépszerűbb különleges melírt? Mielőtt belevágnál tudj meg róla többet!

  1. A balayage nem egy elrontott, lenőtt melír

A balayage melír megalkotásánál valódi szakértelemmel kell rendelkezzen a fodrász ezen a téren, hogy az elkészítési folyamat ne a következőképp follyon:

Ide is kenek egy kicsit, meg talán oda is, és talán még ide is elférne egy „csík”

 

  1. A balayage nem tömeg frizura

A balayage melírnak is van többféle fajtája, emellett a Redken-nek számos gyönyörű árnyalata van, melyekkel balayage szakértőink fantasztikus színjátékot tudnak csempészni a frizurákba.

A balayage melír típusai:

-       Amerika balayage: A legnépszerűbb melír, mely tarkotól indul, lenőtt hatást ad. A legnépszerűbb melír.

-       Baby balayage vékonyabb, keskenyebb leválasztásokkal készül, így ez hasonlít leginkább a hagyományos melírra, de nem az.

-       Francia balayage: egészén a tőtől indul, így a szőke tincsek ebben érvényesülnek a leginkább.

 

 

  1. A legújabb trend

Ahogy az öltözködésben is az aktuális trend sokszor a múltból merít, úgy a fodrászatban is előfordul, hogy aa legújabb divat egy régebben alkalmazott technika újragondolása. Ez a helyzet a balayage melírral is, mely a tengerentúlon már az 1990-es években látható volt

 

  1. A balayage nem csak hosszú haj esetén mutat jól

A jól elkészített és megválasztott balayage minden frizurát fantasztikusan feldob. A napjainkban népszerű félhosszú formát is új életre kelti egy jól megalkotott szín átmenet.

 

 

  1. Elrontották? A teljes haj sötétebbre festésén túl van más megoldás is

Nem jó szakembert választottál? Megpróbáltad otthon és pocsék lett a végeredmény? Ha a rémes végeredmény kijavítására megfelelő szakértelemmel rendelkező fodrászt választasz, akkor még van lehetőség arra, hogy megkapd az a gyönyörű balayage melírt, amire eredetileg is vágytál. A két festés között azonban érdemes legalább 2-3hetet várni.

 

  

Szépülj profi kezek között, legyen saját A-list balayage szakértőd!Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA