Időpontkérés

Az A-list Professional Hair Institute 2015-ben nyitotta meg kaput azzal a céllal, hogy a hazai szakmai színvonalat még magasabbra emelje és az iskola fodrász kollégái olyan minőségi frizurákat alkossanak, mint a sztárfodrászok a legelismertebb hollywoodi szalonokban.

Tanulj meg Te is Balayage melírt készíteni, alkoss valami különlegeset és diktáld Te a divatot! Törj Te is a fodrászat élvonalába szaktudásoddal és legyenek neked is 100%-ig elégedett, visszatérő Vendégeid!

Oktatóink

Galgóczi Zsuzsanna mesterfodrásztól és Pintér Józseftől, az A-list Salon & Spa tulajdonosaitól, akik több mint 12 éve építik luxus minőségű, egyre bővülő üzleti hálózatukat. Szakmai tudásukat lankadatlan lelkesedéssel fejlesztik. A világ több országából gyűjtenek rendszeresen tapasztalatot ahhoz, hogy oktatói tevékenységük során maximális körültekintéssel legyenek képesek tudásukat átadni.

Ami vár
Felkészült, elhivatott szakemberek
Minőségi szaktudás és professzionális oktatás reggeltől- délutánig
Két trendi melírozási technika elsajátítása: Francia és amerikai Balayage 
Kis létszámú csoportok, barátságos környezet
2 napos Balayage A-tól Z-ig oktatási csomag babafejjel és élő modellel (Watch and Learn, Hands On tematika)

Áraink
A 2 napos oktatás ára babafejjel, ami hazavihető: 70.000 Ft
Babafej nélkül, amit a tanuló saját maga biztosít: 55.000 Ft 

Időpontok


További információ:
institute@a-list.hu


Minden kedves fodrász kollégát sok szeretettel várunk! 

 

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA