Időpontkérés

Több mint hajfestés – ez már művészet

 

A balayage technika alkalmazása már-már művészet, így nagyon fontos, hogy a megfelelő szalonra bízzuk tincseinket. Mi, az A-list Salon&Spa-ban minden technikai fortélyát ismerjük, így szakértőink személyre szabott technikát választanak minden hajra.

 

Ezzel a technikával egy sokkal lágyabb és természetesebb hatást érhetünk el, azokat a részeit világosítja ki a hajadnak, melyet a nap is kivilágosítana egy hosszú nyaralás során. 

Egyénre szabva

 

Fontos, hogy a balayage egy szabadkezű technika, ahol nem csomagolják alufóliába a hajat a világos tincsek eléréshez, maximum azért használják azokat, hogy a festett tincsek ne érjenek egymáshoz vagy hajunk más festetlen részeihez.

 

 

Sokféle technikával és anyaggal dolgoznak szakembereink, így minden hajtípusra egyénileg választják ki a legmegfelelőbbet a haj tónusának, a hajunk hosszának, formájának és bőrünk tónusának megfelelően, hogy valóban természetesnek hasson a végeredmény!

 

Ha szeretnéd kipróbálni egyedi, személyre szabott technikáinkat, jelentkezz be még ma szakembereinkhez!

 

BEJELENTKEZEM

 

 

A balayage technikának van még egy előnye: hajunk növekedésével a festés továbbra is természetes hatást kelt, így sokkal kevesebb ráfordítást és rendszerességet igényel, mint az egyéb más festési technikák!

 

balayage-szakerto-szolgaltatas

 

Mi az A-list Salon& Spa-ban abban vagyunk szakértők, hogy a megfelelő technikákat kombináljuk egy-egy festés során a haj hosszának és típusának megfelelően.

 

Próbáld ki Te is a sztárok nagy kedvencét, tündököljön hajad természetes tónusaiban és színeiben, jelentkezz be professzionális szakembereinkhez a tökéletes balayage festésért!

 

BEJELENTKEZEMÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma