Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Barber hajvágás

Az ápolt, személyre szabott frizura szerves része a megnyerő külsőnek és a magabiztos kisugárzásnak.

A férfiak arcához és személyiségéhez illő frizura kiemeli az arc karakterét és még vonzóbbá teszi viselőjét. Budapesti szalonunkban Barber szolgáltatásunk során kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy az elkészült frizura tökéletes összhangban legyen viselőjével, megteremtve ezzel a teljes magabiztosságot.

A Barber hajvágás során:

keratinos-hajkezeles

Barber hajvágás

Budai szalonunkban Barber hajvágásunk során a már megszokott A-list minőséget ötvözzük a borbélyok szakmai tudásával és precizitásával. A Barber hajvágás számunka a klasszikus és modern férfi hajvágások professzionális kivitelezését jelenti, mindezt természetesen maximálisan személyre szabva. Barber hajvágásunk során is kiemelt szerepet tölt be az A-list budapesti szalonokban a konzultáció, hiszen ez biztosítja, hogy az elkészült frizura ne csak viselője arcvonásaihoz és stílusához, de életviteléhez is maximálisan illeszkedjen. A Barber hajvágást a letisztult, precíz átmenetek (melyeket szakembereink természetesen bármilyen kívánt hosszból el tudnak készíteni), az éles kontúrok és a professzionális minőségű Redken hajápoló, illetve styling termékek jellemzik. 

A Barber hajvágás alapja: a konzultáció

Minden egyes vendégünk esetében alapos figyelmet fordítunk a konzultációra, hogy a hozzád leginkább illő frizurával, tökéletesen magabiztosan távozhass szalonunkból.

A Barber hajvágás során az arc és a fej formája, valamint az arcvonások és az arc karaktere mellett figyelembe vesszük a forgók elhelyezkedését, illetve a hajnövekedés ütemét is. Mindezeken kívül a tökéletes frizura kialakítása során hatalmas szerepet játszik az életstílus, illetve az életvitel is. A fodrászhoz járás gyakorisága, illetve az otthoni haj-és szakállápolásra fordított idő is befolyásolja a végső stílus megszületését. Szakembereink a konzultáció, valamint a Barber hajvágás és szakálligazítás során segítenek a megfelelő hajápoló, finish-és styling termékek kiválasztásában, legyen szó specifikus hajproblémákról (hajritkulás, fokozott korpásodás vagy zsíros haj), normál hajról vagy az áhított finishről, szakembereink tudják majd a megoldást!

Barber hajvágás és szakálligazítás

A Barber hajvágás mellett a legtöbb modern férfi megjelenésének fontos részét alkotja a szakáll kialakítása is, hiszen az arcunk az, amit az emberek először megfigyelnek megjelenésünkben. A Barber hajvágás és szakálligazítás során figyelembe vesszük a kialakított frizurát, a szakáll típusát és mennyiségét, valamint az otthoni időráfordítást és a szalonlátogatás gyakoriságát a szakáll formájának kialakításánál.

Teljes borotválás esetén minden esetben forró gőzzel átmelegített nedves törölköző segítségével készítjük fel az arc bőrét illetve a szőrszálakat a vágásra. Erősebb szőrzet esetén szakálligazításnál is ajánlott ez az eljárás. Az arc bőrének felpuhítása nem csak a könnyedebb borotválás miatt fontos, hanem ennek segítségével tudunk tartósabb végeredményt biztosítani az áhított forma elérésében. Minden esetben a szőrnövekedéssel megegyező irányban borotválunk, ezzel megelőzve a bőrirritációt, illetve a kellemetlen kipattogást.

Barber hajvágás: finish és styling

Az budai és pesti A-list szalonokban a Redken és a Kérastase professzionális hajápolási illetve hajszínező termékei segítségével tesszük teljessé az élményt és biztosítjuk a teljes relaxációt és külső megújulást. Barber hajvágásunk során a Redken Brews termékcsalád biztosítja a tökéletes tisztítást és finisht kifejezetten férfi vendégeink speciális igényeire és hajtípusára szabva.

A zsíros és korpás haj kezelésére kifejlesztett samponok teljes mértékben férfi vendégeink igényeihez igazodva oldják meg a kellemetlen mindennapos fejbőrproblémákat. Az ősz haj ezüstös árnyalatainak kiemelésében a Redken Brews Silver sampon lesz férfi vendégeink segítségére, a mindennapi hajmosásban pedig a Redken Brews Daily sampon a tökéletes választás. A haj fixálása kihívás elé állíthatja férfi vendégeinket, hiszen könnyű elveszni a különböző tartású és finishű styling termékek világában. Szakembereink segítenek számodra is megtalálni az ideális terméket, legyen szó matt, fényes vagy természetes hatású végeredményről, illetve egyenes, göndör vagy laza hullámok kezeléséről és fixálásáról.

Elindítottuk Barber szolgáltatásunkat Hűvösvölgyi szalonunkban!

Jelentkezz be hozzánk!

keratinos-hajkezeles

A-list Hűvösvölgy

+36-30-599-10-09
1028 Budapest, Hidegkúti út 1. HÜVI szolgáltatóház 1.emÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma