Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Belico Age Stop és Phyto Clean Anti Aging Ajándékkal

Tudjuk, hogy nem csak az arc igényli a megfelelő gondoskodást – a nyak és a dekoltázs bőre pontosan mutatja valós korunkat.

Éppen ezért a forró nyár vége felé egy olyan meglepetéssel szeretnénk kedveskedni, ami segít a nyak és dekoltázs bőrének visszanyerni rugalmasságát, miközben felüdülést jelenthet a nap sugarai által károsodott bőrnek.

Nyakunk és dekoltázsunk szinte pontosan annyira igénybe van véve, mint az arcbőrünk.

Kifejezetten igaz ez a forró nyári időszakban, mikor a lenge felsők és szépséges nyári ruhák több bőrfelületet engednek láttatni. Mégis a napi bőrápolási rituálék első sorban az arcra korlátozódnak: ritkán a használt termékeket még levisszük a nyakig, ám a dekoltázs finom bőrének ápolására már általában kevesebb gondot fordítunk.

Ha Belico Age Stop vagy Belico Phyto Clean arckezelést veszel nálunk igénybe, most tápláló anti-aging nyak és dekoltázs pakolással ajándékozunk meg!

Belico Age Stop 40+ Anti-aging peptid-és őssejtterápia aminosavakkal

Az aminosavakban gazdag Belico Age Stop anti-aging arckezelés létfontosságú bőrépítő anyagokkal regenerálja a bőrt, erősíti a bőr védekezőképességét, és javítja annak rugalmasságát.

Az Age Stop 40+ kezelés a kollagén és elasztin rostokra ható innovatív formulák segítségével regenerálja a dermisz szerkezetét. Méregteleníti, feszesíti, feltölti és revitalizálja a petyhüdt, rugalmasságát veszített, érzékeny és dehidratált bőrt. 

Belico Age Stop 40+ kezelésünk lesz számodra a tökéletes választás, ha:

Belico Phyto Clean Sejtregeneráló, tisztító Belico arckezelés

A túlzott faggyútermelés és a miteszerek érett bőr esetében is problémát okozhatnak, erre jelent tökéletes megoldást PHYTO CLEAN Belico tisztító arckezelésünk. Intenzíven regenerálja és anti-aging hatóanyagokkal tölti fel még a nagyon érzékeny bőrt is, a bőrfelszín pedig szemmel láthatóan egyenletesebb és tisztább lesz. A Phyto Clean valódi sejtmegújító arctisztítás növényi őssejtes regenerálással kombinálva.

Belico Phyto Clean kezelésünk lesz számodra a tökéletes választás, ha:

A nyári UV sugárzás igénybe veheti a nyak és dekoltázs vékony bőrét, így éppen ideje a feszesítésnek és a bőrfiatalításnak.

Ne hagyd ki ajándék feszesítő ANTI-AGING nyak és dekoltázs kezelésünket!

Szakemberünk, Adél sok szeretettel vár Téged Pesti szalonunkban!

+36-70-615-12-00
A-list Pest, 1051 Budapest, József Nádor tér 8.


Ajánlatunk augusztus 31-ig érvényes.Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma