Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Belico Plazma kezelés

Az anyagok negyedik halmazállapota a plazma, mely nem más, mint ionizált gáz – Belico plazma kezeléseink során ennek bőrre gyakorolt jótékony hatásait használjuk fel.

 

A plazmakisülés létrehozásánál keletkező mikro villámok több mint 200 jótékony kémiai reakciót indítanak el a bőrben a plazma kezelés során, ezzel segítve a hatóanyagok felszívódását a bőr mélyebb rétegeibe.

A Belico plazma kezelés aktiválja a bőrben az új, fiatal és egészséges sejtek születését. A plazmasugár hatására a sejtek azonnal képesek felvenni a hatóanyagokat, így azok a plazma kezelés során maradéktalanul szívódnak be a bőr mélyebb rétegeibe.

Biotech hatóanyagokkal kombinált Belico Plazma kezelés hatékonyan alkalmazható az alábbi esetekben:

o    aknés, gyullad bőr kezelése

o    értágulatok, couperosa, rosacea tüneteinek kezelése

o    ránckezelés

o    pigmentfoltok halványítása

o    ekcémás bőrtünetek enyhítése

o    sebhelyek gyógyulásának támogatása.

A Belico plazma kezelés kimondottan ajánlott a szemkörnyék és a szemhéj érzékeny bőrének kíméletes megfiatalítására.

 

Már egyetlen alkalom is látványos eredményt nyújt, de a hosszútávú hatásért érdemes kúraszerűen alkalmazni!

High-Tech hatóanyagok + Belico plazma kezelés

PLASMA LIFT Belico Plazma kezelés

A leghatékonyabb anti-aging plazma kezelés high-tech Belico kozmetikumokkal, ahol a tű nélküli mezoterápiát ötvözzük a high-tech plazma technológiával. Mélyebb mimikai ráncok és rugalmasságát veszített bőr esetén ajánljuk ezt a Belico Plazma kezelést, ami után a bőr feszesebb és üdébb lesz, a ráncok halványulnak, az arc kontúrjai pedig feszesednek.

Bejelentkezem

 

PLASMA ACNE STOP Belico Plazma kezelés

A gyulladt, aknés bőr azonnali látványos megújítása high-tech Belico Plazma kezelés segítségével szünteti meg a gyulladásos folyamatokat a bőrben. A gyulladás és az aknék és pattanások mennyisége és mérete látványosan csökken, a plazma kezelés után a bőr pedig újra egészségtől ragyog majd!

Bejelentkezem

PLASMA RED BALANCE Belico Plazma kezelés

 

Kipirosodásra, kitágult hajszálerekre kifejlesztett Belico Plazma kezelés, aminek hatására már az első alkalomtól látványosan csökken a bőr pirossága, összehúzódnak a hajszálerek és csökken a gyulladás a bőrben. A fáradt bőr pedig visszanyeri vitalitását és ragyogását a Belico plazma kezelés után. 

Bejelentkezem

A BELICO megoldó arckezelések, a plazma kezelések és az otthoni bőrápolás eredményessége a minden részletre kiterjedő bőrszemléletben rejlik. Ebben a bőrápolási mátrixban minden bőrnek egyedi helye van: a különböző bőrproblémák és bőrmélységek kezelésének intenzitását precízen testre szabjuk.

Ezért csodás a Belico plazma kezelés:

Próbáld ki Belico megújító plazma kezeléseink egyikét és relaxálj szakértő kezek között!

Bejelentkezem

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma