Miben más a True Keratin, mint más, hajkiegyenesítő termék?

Elegendő annyit mondanunk, hogy a True Keratin TERMÉSZETében tér el társaitól: mentes ugyanis minden hajunk és egészségünk számára ártalmas kemikáliától. Ennek köszönhetően természetes módon, BIO összetevőivel egyenesíti a hajszálakat, miközben megőrzi a haj nedvességtartalmát, megerősíti a hajszerkezetet, és rugalmassá, élettel telivé teszi frizurádat.

 

Mi történik hajkiegyenesítéskor?

A kezelés során fodrászaink a megfelelő termékekkel megmossák, ápolják, majd megszárítják a hajat. Ezután történik a True Keratin felvitele: precízen, tincsenként. Az anyagot hő segítségével beleszárítják, és belevasalják a hajszálakba. A formázás ekkorra már szükségtelen, hiszen a haj tökéletesen egyenessé vált. A teljes művelet időtartama hajhossztól és –sűrűségtől függően 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

 

 

Kinek ajánlott?

A True Keratin tartós hajkiegyenesítés mindazon vendégeink számára ajánlott, akik göndör, hullámos, vagy egyszerűen csak rakoncátlan tincsekkel rendelkeznek. Legfőképp azonban azoknak ajánljuk, akik

 

 

Alkalmazható festett, szőkített hajon is. Sőt! Hatása alatt a haj egésze teljes mértékben formázható.

 

Meddig tart a hatása?

Ez szintén hajhossz és –sűrűség függvénye, de átlagosan 3-4 hónapig élvezhető a makulátlanul egyenes hajkorona. De ez még nem minden! A True Keratin BIO hatóanyagainak hála, a hajszerkezet ellenállóvá válik minden időjárási viszontagsággal szemben!

 

Szeretnél te is tartósan egyenes, és gyönyörű hajkoronát viselni, miközben a természetes összetevőik megőrzik egészséged?

Jelentkezz be most True Keratin tartós hajkiegyenesítésre! Várunk szeretettel!

Bejelentkezés:

salon@a-list.huÉrdekesnek találta ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Fodrászat, Trend, A-List Salon&SPA, összes téma