Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG

Boldog Születésnapot A-list


Ez a nap is elérkezett...20 éve, hogy megnyílt az első A-list Salon & Spa!


Galgóczy Zsuzsanna vagyok, mesterfodrász, az A-list Salon & Spa és a Spirit Nail Spa megálmodója.

Engedd meg, hogy egy kicsit összefoglaljam az utat amit bejártam…

Szakmai tudásom alapjait a párizsi Jacques Dessange szalonban eltöltött 4 év alapozta meg. Ez alatt az idő alatt a francia hajvágási technika a szerelmemmé vált. 

Mivel ezt követően az élet egy luxushajóra irányított, onnan az amerikai életérzés értékeivel gazdagodva tértem haza, amelynek köszönhetően négy alappillér vált a hitvallásom részévé: 

- az A-list protokoll megalkotása,

- szakmai elhivatottságom, ami 30 év után is

ugyan úgy motivál a szakmában,

- holisztikus látásmód, amit beültettem a szalon életébe,

- folyamatos továbbképzések magam

és kollégáim számára minden szekcióban,

legyen szó fodrászatról, kéz-és lábápolásról vagy kozmetikáról.

Sok - sok munkaóra, fáradtság és elkeseredés van mögöttem, de a HIT amit kaptam a családom, vendégeim, kollégáim, barátaim és a

 Teremtő Önismeret által, mindenen átlendített.

A BUDAI és a PESTI oldal olyan, mint egy híd, ahol a női és a férfi energia összeköt minket a világgal, a teremtővel és a mindenséggel!

Kezdetek...

Image

Image

Büszkék vagyunk rá, hogy vendégeink a világ minden részéről érkeznek hozzánk. Sokan váltak közülük törzsvendéggé az évek alatt, amelyet honlapunk napi szinten frissít.

Boldogsággal tölt el bennünket ez a növekvő szám, hisz számunkra ez egy olyan fajta visszajelzés, amelyből tudjuk, hogy jó irányba haladunk a mindennapokban.

Igyekszünk minden hátteret biztosítani kollégáink számára, hogy az A-list szalonjait a második otthon érzésével tölthessék meg az évek alatt. 

Olyan munkahelyet teremtünk, ahova kollégáink szívesen és szeretettel járnak be dolgozni, vendégeink pedig ebből táplálkozva vehetnek ki egy szeletet a rohanó mindennapok során, hogy egy kis kényeztetést és harmóniát találhassanak nálunk.

Image

Mivel a fejlődés nálunk sosem áll le, 20. születésnapunk alkalmából újításokat vezettünk be:

Kéz-és lábápoló részleg:

A legnagyobb innovációt és megújulást manikűr - pedikűr szekciónkban indítottuk el!

Felkértük Pantoleon Aliki-t, a Studio Flash műkörmös szakoktatóját, az A-list és a Spirit Nail Spa szalonok szakmai vezetőjének, hogy egy olyan kéz-és lábápoló csapatot állíthassunk fel a segítségével, amellyel rövid időn belül nemzetközi szintű minőséget biztosíthatunk a vendégeinknek.

Alice olyan fajta iránymutatást biztosít csapatunk számára, amely a szalonélet minden területén változtatásokat és újításokat eszközöltünk:

- lenövésmentes technika,

- igény esetén erősített gél lakk,

- orvosi hőlégsterilizáló gépek használata a nemzetközi irányt követve,

- Staleks eszközpark bővítése, amely az orosz és az ukrán minőségi szalonok választása,

- egyszer használatos steril reszelők bevezetése,

- az OPI és a CND márkák mellett bevezetjük a Victoria Vynn prémium minőségű kiváló oldhatósággal rendelkező gél lakkjait, melyeknek tartóssága és színvilága egyedülálló a piacon.

Kollégáink szakmai előmenetelét segítve, felállítottunk egy olyan fajta oktatási és vizsga rendszert, amely a hatékonyabb képzés mellett a szakmai előremenetelüket is biztosítani tudja.

Legfontosabb célkitűzésünk, hogy decemberre minden kolléga elsajátítsa a legújabb trendeket és technikákat.

Professzionális csapatunk kéz-és lábápoló kollégáink a szakmában, illetve az A-list szalonjaiban eltöltött idő alapján Normal, Senior, Art, Art Director és Exkluzív kategóriákban dolgoznak.


Fodrász részleg:

Bevezetésre került a REDKEN leginnovatívabb hajfesték családja, a Redken Color Gels Oils termékcsalád, amely ammónia-, szilikon- és illatmentes hatóanyagainak, valamint a barackmagolaj kivonatának köszönhetően már a festés során táplálja és erősíti a hajszálak szerkezetét, miközben 100%-os őszhajfedést biztosít, hisz az ősz haj mindig nagyobb fokú törődést igényel.

Hiszünk abban, hogy az új anyag, egy új kihívás számunkra, hisz ezzel újra tanuljuk a festés világát minden egyes nap. 


Kozmetikai részleg:

Az évek során sikerült a Phyt’s francia minősített bio kozmetikumok és a Belico német biotech kozmetikai márka olyan szintű megismerése, mellyel újabb szintet léphetünk a fejlődésünk útján. 

Mindkét márka tartogat számunkra innovációt az anti- aging világában:

A Belico idén ÚJ anyagot dob be a piacra, a Meso Shot-ot amely a magyarországi tulajdonosnak köszönhetően jöhetett létre és egy olyan többrétegű szérum, amely még kecsegtetőbb eredményeket kínál a természetes módon fiatalodni vágyó vendégek számára.

Ezzel egy időben bővülni fog az arckezelések világa is, hisz mi hiszünk abban hogy egy kozmetikus kezének az érintése felér egy jó, kiadós alvással is!

Feltölt, ellazít és segít elengedni a gondjainkat, még ha csak pár órát is szánunk rá, testünk és lelkünk egy időben tud feltöltődni úgy, ahogy arra szüksége van.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy 20 éve vagyunk a piacon!

Jöhetett válság, világjárvány, vagy bármilyen nehézség a szalon életében…de mi előre nézünk és hiszünk benne hogy az utunk elrendeltetett a számunkra.

Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz!Érdekesnek találtad ezt a cikket?