Törzsvásárlói program
HU | ENG

Cseppkő gyermekotthon látogatás

Egy csepp mosoly – látogatás a Cseppkő Gyermekotthonban 

Mint már néhány előző bejegyzésünkben szó volt róla, szalonunk kifejezetten gyermekbarát. Ezért is éltünk a megtisztelő lehetőséggel, miszerint meghívást kaptunk a Cseppkő gyermekotthonba, amely idén ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját.

Amikor megtudtuk, hogy van olyan lehetőség, amellyel a gyermekek kedvében járhatunk és segíthetünk rajtuk, nem tétlenkedtünk. Profi fodrászainkkal egy csapatként indultunk útnak az otthonba, hogy meglátogassuk a gyermekeket és örömet csempésszünk a napjukba.  Szalonunk 2 tulajdonosa Zsuzsi és Jocó mellett még 3 fodrászunk, Fanni, Krisztián és Kornél tartott velünk a jótékonykodáson. Amint reggel betoppantunk a gyermekek kedves mosollyal fogadtak minket és várták, hogy mit is fog tartogatni számukra ez a délelőtt.


Iskolakezdési szépítkezést vittünk nekik. A lányok és fiúk is izgatottan mutatták, milyen frizurára is vágynak, majd elkezdődött a napi program. Fodrászainkhoz leültek az első kis vendégek, akik vagány új frizurával folytatták napjuk többi részét, ezzel is készülve az új tanévre.


A fiúk inkább rövidebb mai divatú hajra vágytak, míg a lányok hosszú frizurájukon szerettek volna igazíttatni. Az 5 óra alatt közel 70 gyermeknek tudtunk mosolyt csalni az arcára, azzal hogy megszépítettük őket egy kis fodrászkodással. Nem kérdés, hogy jövőre szeretnénk-e menni, a válasz egyértelmű Igen. Szalonunknak fontos, hogy segítsünk másokon és ezzel örömöt szerezzünk. Ennek reményében várjuk a következő évet, hogy ismét szebbé tegyük a Cseppkő gyermekotthon lakóinak egy napját.Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma