Időpontkérés

MIÉRT KÜLÖNLEGESEK A BELICO PLASMA KEZELÉSEK?

 

A szilárd, folyékony és gázállapot mellett az anyagok negyedik halmazállapota a plasma, mely nem más, mint ionizált gáz. A plasmakisülés létrehozásánál keletkező mikro villámok több mint 200 jótékony kémiai reakciót indítanak el a bőrben.

 

A plasma kezelés úgy tölti fel a sejteket, akár egy elem, azzal, hogy új, fiatal, egészséges sejtek termelését aktiválja. A plasma sugár hatására a sejtek azonnal felveszik a hatóanyagokat, így azok maradéktalanul felszívódnak. Már egyetlen kezelés után látványos eredményeket érhetünk el, azonban a hosszútávú javulás érdekében kúraszerűen érdemes alkalmazni.

 

csucstechnologia-az-arcapolasban-belico-plasma-kezelesek

 

Ideális választás lehet számodra, ha fontos, hogy a kezelések fájdalommentesek, ugyanakkor teljesen biztonságosak és hatékonyak legyenek. Még az olyan szenzitív területek kíméletes megfiatalítására is ajánlott, mint a szemkörnyék és a szemhéjak vékony és érzékeny bőre.

 

Válaszd legújabb szolgáltatásainkat BEVEZETŐ ÁRON!

 

BEJELENTKEZEM

MILYEN BŐRPROBLÉMÁRA ALKALMAZHATÓak a BELICO PLASMA KEZELÉSEK?

 

 

MILYEN KEZELÉSEK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ?

 

Plasma Lift

belicoplasma-lift

A leghatékonyabb anti-aging kezelést azoknak ajánljuk, akik high-tech kozmetikumokat szeretnének kipróbálni, a hatóanyagokat pedig tű nélkül, meso- és plasmatechnológiával szeretnék a bőr mélyebb rétegeibe juttatni.

 

A kezelés időtartama: 120 perc

A kezelés ára: 32.900 Ft 

 

 

Plasma Acne Stop 

belico-plasma-acne-stop

Gyulladt, aknés bőröd számára azonnali látványos megoldást keresel? A kezeléssel hosszútávon megszüntethetők a bőr gyulladásos folyamatai, az aknék mennyisége láthatóan csökken, bőröd pedig ismét ragyogó és élettel teli lesz.

 

A kezelés időtartama: 120 perc

A kezelés ára 23.900 Ft

 

 

Plasma Red Balance

belico-plasma-red-balance

Bőröd pirosodásra hajlamos a kitágult hajszálereknek köszönhetően? Speciálisan erre a problémára fejlesztették ki a Plasma Red Balance kezelést, mely már az első alkalom után csökkenti a pirosságot, összehúzza a hajszálereket, ezáltal is csökkentve a pirosságot.

 

A kezelés időtartama: 120 perc

A kezelés ára 25.000 Ft

 

 

Amennyiben Te is kedvet kaptál, hogy kipróbáld a legmodernebb kezelések hatékonyságát BEVEZETŐ ÁRAINKON, foglalj időpontot szalonjainkba!

 

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma