Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Egészséges táplálkozás a dús hajért, a gyönyörű körmökért és a ragyogó bőrért

A legszuperebb hajápolók és a legtáplálóbb kozmetikai termékek sorakoznak polcaidon, mégsem éred el a kívánt hatást? Vajon mit tehetnénk még szépségünkért?

DÚS HAJRÓL, RAGYOGÓ BŐRRŐL ÉS GYÖNYÖRŰ KÖRMÖKRŐL ÁBRÁNDOZOL?

A legszuperebb hajápolók és a legtáplálóbb kozmetikai termékek sorakoznak polcaidon, mégsem éred el a kívánt hatást? Vajon mit tehetnénk még szépségünkért?


A válasz nagyon egyszerű: Együnk! Táplálkozásunk nagy szerepet játszik testünk megfelelő működésében. Szükségünk van vitaminokra, ásványi anyagokra, hogy erős és fényes hajkoronánk legyen.


Ajánlott a táplálkozásunkon változtatni ha:


Állítsuk össze a tökéletes diétát magunknak! Mik azok a tápanyagok, melyek szuper fontosak a szépségünk fenntartásához? Mutatjuk!

Dús Hajat szeretnék

A haj hullása és szárazsága is vitaminhiányra utalhat! Ha festett, melírozott hajról van szó, duplán oda kell figyelnünk hajszálaink táplálására és karbantartására!
Legfontosabb vitamin források:

Gyönyörű Körmöket szeretnék

Az erős köröm minden nő álma! Ha töredezett, elszíneződött körmeid vannak, hiányt szenvedhetsz valamilyen vitaminban. Most változtathatsz ezen! 
Szuper vitaminok a körmeidnek:

Ragyogó Bőrt szeretnék

Akár egyetlen hét leforgása alatt jó eredményt érhetünk el, ha odafigyelünk a folyadékbevitelre, mozgásra és táplálkozásra.
Az első szabály: Folyadék bevitel! Minimum 1,5-2,5 L vizet kötelező inni naponta a szép bőr eléréséhez, fenntartásához. 
Vitaminok, melyek hozzájárulnak szépségedhez :


Készíts vitamin turmixokat, smoothie-t otthon!

Ha szeretnél egyszerre hozzájutni a vitaminokhoz, amikre szüksége van hajadnak, bőrödnek és körmödnek, válassz három-négy zöldséget vagy gyümölcsöt az általunk felsoroltak közül. Ezután szeld fel őket és dobd be a turmixgépbe! Hozzáadhatsz tejet vagy akár gyümölcslevet is, hogy finomabb íze legyen. Amikor kész vagy, idd meg a vitaminbombádat! Minden reggel elkészítheted kedvenceidet, így frissen kezdheted a napod!

 

 

 

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma