Időpontkérés

Komplex kéz- és lábápoló csomag szuper áron, csak törzsvendégeinknek!

Februári hónapban törzsvásárlóink kedvezményesen áron vehetik igénybe organikus téli spa pedikűrünket és manikűr szolgáltatásunkat! Sokan télen csak a kezük ápolására fordítanak hangsúlyt, pedig épp olyan fontos a hidegebb napokon lábunk ápolása is! 

A tél beköszöntével bőröd ápolására is nagyobb hangsúlyt kell fordítanod, hogy megvédd a hidegtől és a kiszáradástól. Ne feledkezz meg lábaid és körmeid külleméről és egészségéről sem! Bár a szandál időszaknak vége, mégis érdemes egészségügyi és esztétikai okok miatt törődni a téli lábápolással is.

Szalonjainkban egy olyan különleges spa élményt kínálunk, melynek keretében felfrissítheted és kényezetetheted fáradt lábaid, sőt ha most manikűr szolgáltatásunkkal együtt veszed igénybe, akkor törzsvárárlói kedvezményünk keretében a két szolgáltatás együtt Tiéd lehet:

 

Pesti szalonunkban manikűr tartós lakkal + téli spa pedikűr: 15.600 Ft helyett: 13.600 Ft
Budai és hűvösvölgyi szalonunkban manikűr tartós lakkal + téli spa pedikűr: 14.200 Ft helyett: 12.200 Ft

Az ajánlatot csak törzsvásárlók vehetik igénybe! A két szolgáltatást nem azonos időben, hanem közvetlenül egymást követően áll módunkban biztosítani.

Az organikus Spa pedikűr

A spa pedikűr szolgáltatásunkhoz organikus összetevekből álló, ellenőrzött minőségű és állatkísérletek nélkül megalkott termékeket használunk. Próbáld ki a Natics organikus terstradírját és habját az A-list Salon & Spa-ban és éld át a természet lenyűgöző erejét a lábápolásban is! Az organikus nádcukor testradír, olyan frissítő kényeztetés, mely barackmagolajjal, friss narancs illattal, és 99% organikus tartalommal újítja meg lábaid bőrét. Hatóanyagokban gazdag, hidegen sajtolt sárgabarackmagolaj jótékony hatását párosítottunk Neked a frissítő narancs illattal! 

Tudj meg róla többet:https://www.a-list.hu/hu/blog/organikus-spa-pedikur 

 

A hagyományos manikűr szolgáltatás 

Budai és hűvösvölgyi szalonunk szakképzett kollégái meghitt légkörben várják szépülni, relaxálni vágyó vendégeiket, míg a belváros tempójával lüktető pesti szalonunk profi vezető által irányított kéz- és lábápoló csapata energikus környezetben biztosít kiemelkedő minőségű szolgáltatást vendégeink részére.

Inspirálódj szakembereink munkáiból: https://www.a-list.hu/hu/galeria-kepek/manikur-pedikur-es-mukoromepites

 

Ha szép és ápolt kezekre és lábakra vágysz jelentkezz be még ma szakembereinkhez:

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA