Érkezés

Az A-list Salon & Spa szalonokban körültekintő és pontos kiszolgálásra törekszünk, amihez elengedhetetlenül szükséges a szolgáltatásra szánt idő optimális meghatározása, ezért kérjük, hogy érkezzen kezelése előtt 5 - 10 perccel, így lesz ideje kényelmesen elfogyasztani üdvözlő italunkat.

Késés, Módosítás és lemondás

Amennyiben előreláthatóan késve érkezik megbeszélt időpontjára, kérjük, jelezze kollégáink felé telefonon, késése időtartamát Ennek függvényében koordinátor csapatunk ellenőrzi foglalási rendszerünket és a lehető legoptimálisabb ajánlatot tesszük Önnek, hogy kezelése megvalósulhasson a késés ellenére is.

Ha időpontját módosítani vagy törölni szeretné, azt kérjük legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával, hétfői foglalások esetében pedig az azt megelőző szombat reggeléig legyen kedves jelezni számunkra, így van lehetőségünk arra, hogy ezt az időpontot más vendégünk számára is ki tudjuk ajánlani.

Abban az esetben, ha nem tud eljönni időpontjára és ezt nem jelezte felénk, a második meg nem jelenést követően, a szalon szabályzata életbe lép, amelynek tekintetében a le nem mondott kezelés 50%-át felszámoljuk a következő kezelés alkalmával.

Megértését és a szabályzat betartását tisztelettel megköszönjük!

Üdvözlettel,

A-list Salon & Spa Management  Érdekesnek találta ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Fodrászat, Kozmetika, Kéz- és lábápolás, Masszázs, Halpedikűr, Esküvő, Csomagok, Trend, A-List Salon&SPA, összes téma