Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Forradalom a hajszerkezet-újjáépítésben

Hajunk épségére a hideg időkben fokozottan oda kell figyelnünk. Ehhez nyújt segítő kezeket a Redken pH Bonder hajápoló. Ahogyan a nevében is benne van, egyedisége abban rejlik, hogy hajunk pH értékét állítja helyre.

Naponta számos kémiai folyamat zajlik le hajunk „életében”. Vegyük például a hajmosást: hajkoronánk tisztaságának és szépségének fenntartása érdekében – számunkra megfelelő időközönként – szükséges hajat mosnunk. Ugyan egyénfüggő a folyamat, egy biztos: sampont és balzsamot kell használunk. A kettő kéz a kézben jár, sőt, kiegészítik egymást, ezért fontos mindkettő használata. Érdemes tudni, hogy hajszálaink alkotóelemei a megfelelő pH fenntartásával biztosítják hajunk erős, egészséges kondícióját és megjelenését. Hajmosáskor a következő folyamat zajlik le: a samponnal gyakorlatilag megnyitjuk hajunk szerkezetét, vagyis lúgosítunk – majd a balzsam savas jellegének köszönhetően a hajszerkezet bezárul. A végeredmény egyszerű: az összefüggő folyamat során hajunk pH-ját tartjuk egyensúlyban.

 

Mi a helyzet azonban akkor, ha már egy sérült szerkezetről beszélünk?
Ekkor lehet igazán látványos eredményt elérni a Redken új termékével, a pH Bonderrel.

 

Kezdjük az alapoknál! Mi is az a „bonding”? A bonderek a technikai termékek új fajtái – olyan védőoldatok, amelyek helyreállítják a hajszálak szerkezetét, illetve szőkítés vagy hajfestés esetén minimalizálják az oxidációs stresszt. A bonding tehát megőrzi a haj simaságát és puhaságát még szőkítés/hajfestés esetén is.

Hogy hogyan jön ehhez a pH érték? Egyszerű. A Redken pH Bonder alkalmazása során a védőoldatnak hála, egyensúlyba kerül hajunk pH értéke, ezzel pedig az egész hajszerkezet. A termék továbbá segít megakadályozni a haj sérülését, hogy az megőrizhesse erejét, így egy káprázatos fényű, bársonyosan puha, fokozottan rugalmas végeredményre tehetünk szert.

A Redken pH Bonder hajszerkezet-helyreállító kezelése elérhető szalonjainkban, általunk végzett kúraként pedig megvásárolható webshopunkban – hogy otthon se kelljen nélkülözni az egészséges, gyönyörű hajat!

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma