Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG

Francia hajvágás RÁD szabva


Fedezd fel az igazán nőies, francia hajvágási stílust PETINÉL
az A-list Salon & Spa-ban és újítsd meg külsőd egy frissítő vágással és egy Kérastase FUSIO DOSE kezeléssel!


Francia hajvágás RÁD szabva - Jelentkezz be hozzánk!

Miben más az A-list Salon & Spa hajvágási technikája, a Dessange?

Az A-list Salon & Spa-ban szakembereink a francia Dessange hajvágási technikával dolgoznak, ami maga a megtestesült nőiesség. Hajvágásaink során az olyan egyedi személyiségjegyeket igyekszünk kifejezni, mint a lágy dinamika, könnyed elegancia és finom vonalak.

A technika lényege abban lakozik, hogy az arc anatómiai vonalát követve, kiemeljük a vendég személyiségjegyeit és a karakterét, amely tökéletes és gyönyörű végeredményt kölcsönöz.

Szakembereink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a Vendég hajtípusával, arcszerkezetével, fizikai adottságaival, személyiségével, életstílusával és aktuális életszakaszával harmonizáló frizurát alakítsanak ki.

Olyan frizurákat alkotunk, amely otthon is könnyen kezelhető, ráadásul képes megőrizni formáját akár 2-3 hónapig.

Munkánk során minden esetben Vendégeink személyiségét, egyéni kisugárzását és a mindennapos életvitelüket helyezzük előtérbe.

ImageMi ezt ajánljuk a hajvágás mellé:


Mi is az a Kérastase Fusio Dose hajkezelés?

Egy olyan személyre szabott szolgáltatás, mely segít helyreállítani a haj sérült szerkezetét, újra ragyogó fényt kölcsönöz neki és visszaadja a haj természetes és egészséges kinézetét és rugalmasságát!

Festett, száraz, ritkuló vagy töredezett, esetleg fénytelen a hajad? A Fusio Dose megoldást nyújt minden fajta problémára, ugyanis Peti, Top Artist szakemberünk teljesen RÁD SZABVA állítja össze a hajad számára megfelelő kezelést.

Ez a hajápolási rituálé kényeztet és ellazít - mindössze 15 perc alatt!

 

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?