Törzsvásárlói program
HU | ENG

Galgóczi Zsuzsanna, az A-list Salon & Spa tulajdonosa és exkluzív fodrásza

 

Galgóczi Zsuzsanna, fodrász, és három szépségszalon tulajdonosa vagyok. 

Elsősorban leendő vendégeimnek szeretnék bemutatkozni, és megismertetni őket az A-list SALON & SPA történetével, illetve azzal a szemléletmóddal, amely magánéletemben és vendégeim kiszolgálásában egyaránt érvényesül.

Szakmai tudásom alapjait a párizsi Jacques Deassange szalonban fektettem le, majd Londonban folyattattam tanulmányaimat, végül  a gondviselés egy luxushajóra irányított, ahol az amerikai életérzés értékeivel gazdagodva mélyíthettem el addig megszerzett tudásomat. Hazaérkezésem után lehetőségem nyílt kialakítani a Catwalk szalont, és bár úgy tűnt, pályám felfelé ível, 2002-ben a munkám megszűnt.

Életem más területei ugyancsak az összeomlás jeleit mutatták – a bölcsek úgy tartják, tövises az út a csillagokig. Ebben a kilátástalan időszakban találkoztam Sághy Enikővel, akinél megismerkedhettem a Teremtő Önismeret módszerrel, és aki végtelen hitét adva, rámutatott a bennem rejlő valódi erőre és képességekre. Táplálta a magamba vetett hitet, aminek segítségével új alapokra helyezhettem életemet. Szembesültem önmagammal és addigi életemmel, megértettem a velem való történések okait és összefüggéseit. Teremtő erőmet felszabadítva végre elindulhatott valós küldetésem. Felismertem, hogy hitem erejével önálló céget kell alapítanom, a magam egyedi útját kell járnom annak érdekében, hogy szolgálatomat teljesíthessem, a bennem lévő tudást gazdagíthassam és átadhassam. Bár célom megvalósításához akkoriban semmilyen kézzelfogható erőforrás nem állt rendelkezésemre, sem stabil otthon, sem pénz, sem szakmai kapcsolatok, belső meggyőződésem és a magamba vetett hit ereje mágnesként vonzották életembe azokat a segítőket, akiknek a támogatásával útjára indíthattam saját vállalkozásomat.

Hét hónapos babámmal a hasamban találtam meg álmaim üzletét, amelynek élettel való megtöltése újabb feladatok elé állított. A bennem és körülöttem elképesztő iramban pörgő eseményekkel küzdelmes volt lépést tartani. Életem e kavargó fejezetében arra is rá kellett jönnöm, hogy leendő gyermekem apja nem életem párja. Az elképesztő megpróbáltatásokkal teli időszakon a Enikő óriási hite kísért végig. Végeredményben minden nekem dolgozott, az összes megtapasztalásomat – a rossz érzéssel járókat is – azért kaptam, hogy azokat teremtő erővé alakítva, álmom megvalósíthassam.

Zsuzsanna munkái

 

Televíziós szereplései

                  

2003-ban nyitottam meg budai szalonomat, melyet hamarosan A-list SALON & SPA névre kereszteltem. Sikeres, több embert foglalkoztató vállakózónővé válva, lehetőségem nyílt magánéletem beteljesítésére is. Újabb szembesülések, és még több teremtő energia felszabadítása után megismertem életem párját, akivel együtt neveljük kisfiamat, és vállvetve tűzünk ki és valósítunk meg újabb és újabb célokat. 2012-ben két jelentős esemény is történt életemben: eljutottam odáig, hogy megnyissam második szalonomat, ezúttal Pesten, a belváros szívében, ahol férjem, Pintér József várja vendégeinket. Emellett Sághy Enikő megteremtette szentély falai között, ahonnan annak idején az életem megújításához szükséges hitem merítettem, megszületett az Egy s Ég Központ Egyesület, melynek az egyik alelnöke lettem.

Az Egyesület célja és hitvallása, hogy az önismeretet terjessze, szervezze, és a  Teremtő Önismeret módszert, mint az önmegismerés egyik lehetséges eszközét, átadja az embereknek, és megmutassa mindenkinek, aki ezt kéri, hogy az egyén önmagával szembesülve, képességeit és valódi értékeit felfedezve, félelmeit, rögzüléseit, blokkjait teremtő erővé alakítva, szabad döntése jogánsorsát kezébe veheti, önmagát megvalósíthatja, és a módszert másoknak továbbadhatja. Nagy öröm számomra, hogy Enikő jobbján, az Egyesület céljának megvalósításából részemet kivehetem, és mellette állva, lehetőségem nyílik viszonozni mindazt a szeretetet és támogatást, amit életem küzdelmekkel teli időszakában tőle kaptam és kapok a mai napig. Enikő módszerét használva új utat nyitottam életemben, csakúgy, mint a fodrászat és szépségápolás megszokott menetében. A megtett úton szerzett tapasztalataimat készséggel továbbadom és mindazoknak, akik erre igényt tartanak, a módszert megmutatom, hogy  lehetőségük legyen életüket boldoggá tenni!

Köszönet és hála édesanyámnak és minden kedves vendégemnek, akik hitükkel és igényeikkel a mai napig is támogatnak és inspirálnak! Külön köszönet kisfiamnak, aki engem választott tanítómesterének.Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma