Törzsvásárlói program
HU | ENG

Gelish tartós lakkozás

MINŐSÉGI TARTÓS LAKKOZÁS KÍMÉLETESEN, GYÖNYÖRŰ KÖRMÖK AKÁR HETEKEN ÁT!


Körmünk külleme ugyanolyan meghatározó része megjelenésünknek, mint a szép frizura, a csinos smink vagy a jól megválasztott öltözék. Kezünk ápoltsága hozzátartozik az ápolt megjelenéshez és körmeink ékesítésére ma már olyan megoldások is léteznek, mint a Gelish® tartós lakkozás, mellyel nem csak gyorsan szépül meg a körmünk, de a gyönyörű végeredményt még heteken át élvezhetjük. A Gelish® lakkok számtalan árnyalatban érhetők el, és csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy ezekből milyen körmöket álmodunk meg magunknak. Legyen szó akár francia vagy egyszínű natúr lakkozásról, esetleg merészebb színekről a Gelish® gél lakkokkal bármilyen stílusú köröm egyszerűen és gyorsan elkészíthető, a saját köröm sérülése nélkül, akár a lábakon is!

 

10 ok, amiért érdemes a Gelish® tartós lakkot választanod

A Gelish® egyedülállóan tartós gél lakk termékcsalád a ragyogó körmök legújabb generációját képviseli hazánkban. A Gelish® a körömápolás jövője, melynek használata számos olyan előnnyel jár, mely a hagyományos gél lakkal és körömlakkal történő körömápolás hátrányait is kiküszöböli:

 

A Gelish® tartós lakk használata egyszerű, mint egy normál lakké, de a végeredmény tartós, mint egy műkörömnél

A Gelish® tartós lakk használatával nem kell attól tartanod, hogy a szalonban gyönyörűvé varázsolt körmödről néhány nap múlva lepattog a lakk, és azzal sem kell vesződnöd, hogy rövid időközönként újra és újra lakkozd körmeidet, hiszen a Gelish® tartós lakk akár három hétig is megőrzi eredeti állapotát. Szeretnéd te is hetekig élvezni gyönyörű körmeidet?

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma