Időpontkérés

Guinot arckezelések a ragyogó és egészséges bőrért

A Guinot arckezelések története

Több, mint 40 év professzionális szépségápolási tapasztalatával, a Guinot küldetése ma is az, hogy különleges és innovatív technológiáival még szebbé és egészségesebbé varázsolja a bőrt. Jean Daniel Mondin, gyógyszerész, és a cég tulajdonosa 1972 óta szenteli minden tudását annak, hogy a Guinot termékeket és arcezeléseket a legszakszerűbb körülmények között és a legmagasabb minőségre törekedve fejlessze tovább. A Guinot bőrápoló készítmények minden bőrtípuson alkalmazhatók, organikus eredetű hatóanyagok felhasználásával készülnek, nem tartalmaznak a bőrre vitatott hatású paraben tartósítószereket vagy génmódosított összetevőket, és állatokon nem tesztelik őket. Az A-list Salon & Spa-ban elérhető speciális Guinot arckezelések új életre keltik a bőrt: az eredmények rendkívül látványosak és már az első kezelés alkalmával észlelhetők, legyen szó intenzív hidratálásról, bőrfiatalításról vagy -feszesítésről.

 

Guinot arckezeléseink

Hydradermie arckezelés
A Hydradermie arckezelés mélytisztító hatást fejt ki, intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt, illetve megerősíti annak természetes védekezőképességét. A Hydradermie elektródák kettős ionizációjának köszönhetően az aktív hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeiben is felszívódnak és hasznosulnak. A kezelés élénkíti a mikrokeringést és a sejtlégzést, ennek köszönhetően az arcbőr felfrissül és ragyogóvá válik. A megújulás élményét a kezekre is kiterjedő manuális masszázs teljesíti ki. Szolgáltatásunk magában foglalja a szemöldök igazítását is.

Hydradermie Lift arckezelés
A Hydradermie arckezelés hatásmechanizmusa azon alapszik, hogy a kettősen ionizált Hydradermie elektródák stimulálják az arc izmait, ennek eredményeként az izomtónus fokozódik, az arc feszessé válik, vonalai természetes módon megemelkednek. A liftinghatás mellett a bőr mikrokeringése megélénkül, méregtelenítő és tápanyagfelvevő képessége fokozódik. A kezelést manuális masszázs zárja, amely revitalizáló hatóanyagokkal táplálja a bőrt. Szolgáltatásunk magában foglalja a kezek átmasszírozását és a szemöldök igazítását is.

Liftosome arckezelés
A liftosome arckezelése tonizálja és feszesíti a fáradt, megereszkedett bőrt. Az eljárás során speciális Pro-Collagen koncentrátumot juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, amely hozzájárul rugalmasságának és feszességének helyreállításához. A hatóanyagok felszívódását a speciálisan erre a célra kifejlesztett Thermo Lift maszk gyengéd melege segíti elő, amely megszilárdulva azonnali feszesítő hatást fejt ki. A kényeztető manuális masszázs során bevitt Anti-Age Serum kisimítja a vonásokat, és serkenti a sejtlégzést, ami ugyancsak a bőr feszességét eredményezi.

Hydradermie Eye Logic arckezelés
Az Eyelogic arckezelés a szemkörnyék érzékeny területeire koncentrál. Segít halványítani a szem alatti sötét karikákat, csökkenti a szem duzzadságát és a szem alatti táskákat, enyhíti a szem körüli ráncokat, valamint hidratálja a bőrt. Az azonnali liftinghatás mellett serkenti a nyirok- és vérkeringést, amitől nem csak a szemkörnyék, de a tekintet is ragyogóbbá, élettel telibbé válik.

Age Logic arckezelés
A kettősen ionizált Hydradermie elektródák segítségével végzett Guinot arckezelés, melyet kifejezetten az érett bőr kezelésére fejlesztettek ki, javítja a bőr- és sejtlégzést, serkenti a vérkeringést és értékes hatóanyagokat juttat a bőrbe. A kozmetikus által végzett arcmasszázzsal kiegészülve, csökkenti az öregedés jeleit: tartósan feszesíti a bőrt, revitalizál, és kisimítja a ráncokat a szemkörnyék, a nyak, illetve a dekoltázs területén. Szolgáltatásunk magában foglalja a kezek masszírozását és a szemöldök igazítását is.

Beauté Neuve arckezelés
A Beauté Neuve arckezelés hatékonyan távolítja el a fakó bőrszínért felelős elhalt hámsejteket és a pigmentfoltok halványításával egyenletesebbé teszi az arcszínt. A Peel'In gél az értékes gyümölcssavak erejével leválasztja a bőrfelszínről az elhalt hámsejteket, a Peel'Out hab gyümölcsenzimei pedig lebontják és eltávolítják azokat. Ez az egyedülálló radírozási módszer és a kezelés során alkalmazott C-vitamin tartalmú szérum-maszk halványítja a pigmentált bőrt, és ragyogóan üdévé teszi azt.

Tini arckezelés
A szennyeződések eltávolítása után gőzöléssel puhítjuk fel az arcbőrt, majd kitisztítjuk a pórusokat. Körültekintő fertőtlenítést követően, bőrnyugtató, valamint regenerálódást elősegítő anyagokkal kezeljük a bőrt. A kezelés hatékonyságát a Guinot által kifejlesztett speciális berendezéssel fokozzuk.

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma