Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG

Gyantázás

Tökéletesen sima bőr gyorsan és tartósan 


A gyantázás egy olyan tartós szőrtelenítő eljárás, amely akár hetekre is megszabadít a nem kívánt szőrszálaktól, és a borotvával ellentétben nem erősíti meg azokat. Ideális megoldást jelenthet azok számára, akik a gyors és tartós megoldásokat részesítik előnyben, és fontos számukra, hogy megjelenésük mindig ápolt legyen. A nők életében ma már a mindennapi szépségápoláshoz tartozik a szőrtelenítés is, és más eljárásokhoz hasonlóan a gyantával is lehetőség van minden terület kezelésére – legyen szó a lábról, a karról vagy akár a test olyan érzékeny részeiről, mint az arc vagy az intim területek, mindegyik lehet hosszútávon sima és szőrmentes!

A kezelés során a kezelendő felületre gyantát kenünk, melyet a megszilárdulása után a szőr növekedéssel ellentétes irányban lehúzunk. A gyanta gyökerestül távolítja el a szőrszálakat, amelyeknek az újranövekedése egyéntől függően akár 6 hétbe is beletelhet. Tartóssága mellett a gyantázás előnyei közé tartozik, hogy minimalizálja a szőrbenövés lehetőségét, rendszeres alkalmazása mellett a szőrzet folyamatosan ritkul, gyengébbek lesznek a szőrszálak, és nem utolsó sorban higiénikus és tartós eljárás.

Image

Cukorgyanta

Szalonjainkban a természetes összetevőkből megalkotott cukorgyanta is kérhető, mely bár ősi módszer, mégis tökéletesen megfelel a modern kor elvárásainak is. A test érzékenyebb vagy akár intim területeinek szőrtelenítésére is kiváló megoldás, mivel a test hőmérsékletéhez közeli állapotban használjuk, vízzel is lemosható és a rövidebb szőrszálak eltávolítására is alkalmas. Ezen kívül nagy előnye, hogy azok is nyugodt szívvel használhatják, akik érzékenyek, illetve allergiásak a fenyőgyantára és annak származékaira.

A cukorpasztával történő gyantázás abban is különbözik a hagyományos gyantázási eljárásoktól, hogy a szőrnövekedéssel megegyező irányban történik a szőrszálak eltávolítása. Ez a módszer, amellett hogy kíméletes, eredményes és tartós megoldást jelent mindazok számára, akik nem szeretnének a szőrtelenítéssel otthon rendszeresen bajlódni.

Ismerd meg az Italwax előnyeit!

Image

Szabadulj meg a nemkívánatos szőrszálaktól szalonjainkban gyorsan, akár hetekre is!Érdekesnek találtad ezt a cikket?