Törzsvásárlói program
HU | ENG

Gyémántfejes mikrodermabráziós kezelés

GYENGÉD ÉS EGYENLETES HÁMLASZTÁS mikrodermabrázióval, MELYNEK KÖSZÖNHETŐEN BŐRE FELLÉLEGZIK!

A bőr által termelt új sejtek az elhalt hámsejtek hámlásával tudnak a bőr felszínére jutni. Ez a hámlási folyamat természetes úton is megtörténik, azonban sohasem tökéletesen, ezért időnként érdemes külső beavatkozás útján meggyorsítani a bőr megújulását. A bőr védelmi funkciója és az elhalt hámsejtek megakadályozzák a bőrápoló készítmények megfelelő mélységekben való felszívódását, amit a felső hámréteg eltávolításával orvosolhatunk. A mikrodermabrázióval végzett bőrcsiszolás lehetővé teszi, hogy a különféle arcápoló termékekben található hatóanyagok mélyebben tudjanak felszívódni, így az eljárás a kozmetikai kezelések hatását rendkívüli módon fokozza. A bőr öregedési folyamatához hozzátartozik, hogy a hámlási folyamat lelassul és a bőr megvastagszik, valamint érdessé válik, ezért az idő előrehaladtával még ajánlatosabb a mikrodermabrázió igénybe vétele a kezelések előtt.

A mikrodermabrázió a bőr mechanikai úton való radírozása, melynek során a bőr felső hámrétegét távolítjuk el. Szalonunkban a bőrcsiszolás legkorszerűbb és legkíméletesebb formáját alkalmazzuk, azaz a gyémántfejeset, mely egyenletesen és biztonságosan újítja meg a kezelt bőrfelületet. A kezelőfej a bőrhöz érintve vákuumot képez, így fájdalommentesen és egyenletesen radírozza le az elhalt hámsejteket.

A gyémántfejes mikrodermabrázió a test bármely részén alkalmazhatis használható és többféle probléma is kezelhető vele

A kezelés önmagában is egy különösen hatékony bőrmegújító kezelés, melynek számos előnye van:

 

PRÓBÁLD KI TE IS A GYÉMÁNTFEJES MIKRODERMABRÁZIÓT A HATÉKONYABB BŐRÁPOLÁSÉRT!

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma