Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Gyerek, Női és Férfi hajvágás

Az általunk képviselt stílus és a holisztikus szemléletmód ötvözetéből született meg egy teljesen egyedi hajvágási módszer, amit csak az A-list használ.

Profi szakembereink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a vendég hajtípusával, arcszerkezetével, fizikai adottságaival, személyiségével, életstílusával és aktuális életszakaszával harmonizáló frizurát alakítsanak ki.

 

Olyan frizurákat alkotunk, amely otthon is könnyen kezelhető, ráadásul képes megőrizni formáját akár 2-3 hónapig. Munkánk során minden esetben a vendégeink személyiségét, egyéni kisugárzását helyezzük előtérbe. 

Női hajvágás

a-list-noi-hajvagas

 

Női hajvágás szolgáltatásunk során a nőiességet, az olyan női személyiségjegyeket igyekszünk kifejezni, mint a lágy dinamika, könnyed elegancia és finom vonalak.

Férfi hajvágás

a-list-ferfi-hajvagas

 

Férfi hajvágás szolgáltatásunkat az egyszerű, elegáns vonalak, az örök elegáns, klasszikus megoldások jellemzik.

Gyermek hajvágás

a-list-gyermek-hajvagas

 

Gyermek hajvágás szolgáltatásunk során szakembereink minden esetben figyelembe veszik a gyermek személyiségét, arcvonásait, egyéniségét.

FOGLALJ IDŐPONTOT MÁR MA!

keratinos-hajkezeles

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma