Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Hajkezeléseink - Hajfestés és ápolás professzionálisan

Balayage

A balayage ombre és balayage melír tovább folytatja hódító útját! Valósítsd meg Önmagad, légy divatos és egyedi a saját elképzeléseidnek megfelelően, egyéniségednek hangsúlyozásával, egy gyönyörű Balayage melírral!

A Balayage melír a sztárok kedvence is!

Míg az Ombre technika sokkal intenzívebb színkülönbséget eredményez, addig a Balayage melír technika sokkal lágyabb és természetesebb hatást kölcsönöz viselője számára. És ki ne akarna napszítta hatású hajkoronával tündökölni?

Balayage ombre és melír

A népszerű ombre hajfestés méltó utódjaként a Balayage ombre és melír továbbra is hódít! A francia eredetű technika lényege, hogy a hagyományos melírral ellentétben a fodrász nem fóliával, hanem szabadkézzel csempészi a világosabb tincseket a hajba. Ennek a módszernek az az előnye, hogy a fodrász szakértelmére támaszkodva döntheti el hová helyezi a kívánt árnyalatot, a tökéletes napsütötte hatás elérése érdekében. Ez a hajtrend a természetes szépség és az egyéniség hangsúlyozására épül, melyre a Balayage melír tökéletesen alkalmas.

 

Legyen szó akár melegebb vagy hamvasabb árnyalatokról, lágyabb vagy kontrasztosabb átmenetről, ezzel a technikával bármilyen színről is álmodsz, tökéletes melír készíthető! Valósítsd meg Önmagad, légy divatos és egyedi a saját elképzeléseidnek megfelelően, egyéniségednek hangsúlyozásával, egy gyönyörű Balayage melírral! Igény szerint a balayage lehet telítettebb a hajvégeken így elérve az ombre, azaz lenőttes hatást, ha azonban természetesebb, harmonikusabb végeredményt szeretnél, akkor a balayage melír a tökéletes választás!

Nézd meg munkáinkat!

 

balayage-a-list

 

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a Balayage melír technika, vedd fel velünk a kapcsolatot! Szakembereink sok szeretettel várnak a 3 budapesti szalonunkban!

Foglalj időpontot már ma!

keratinos-hajkezeles

Tartós hajszerkezet-újjáépítő kezelés - Redken Chemistry

 

A Redken Chemistry hajszerkezet-újjáépítő rendszer hatékonysága az egyedülállóan magas hatóanyagtartalomnak és a személyre szabható kezeléseknek köszönhető. A Redken kiemelt hangsúlyt fektet a különböző hajtípusok megfelelő ápolására, használatával így a haj adottságainak megfelelő, professzionális kezeléssel van lehetőségünk helyreállítani a haj szerkezetét.

 

redken-chemistry-a-list

Hogyan működik?

A haj állapotától függően többféle Redken Chemistry termék közül választhatunk a professzionális és hatásos ápolás érdekében. A Chemistry kezelés a haj alapvető építőelemeit - fehérjék, nedvesség, természetes olajok és egyéb tápláló hatóanyagok - tölti vissza a hajszerkezetbe, amitől az újra egészségessé, rugalmassá és ragyogóvá válik akár 6-8 hétre.

A haj összetétele

redken-chemistry-a-list-2

Fehérjék 70-80% - erőssé és ellenállóvá teszik a hajat
Nedvesség 10-15% - a haj puhaságáért és rugalmasságáért felel
Zsírok 3-6% - segítenek megőrizni a haj simaságát
Pigmentek 1% - a haj színét adja és elnyeli az UV-sugarakat
Ásványi anyagok 0.05-0.5% - a fehérjék egymáshoz kapcsolódásáért felelnek
Szénhidrátok 0.1-0.5% - sejtközti kötőanyag, ami a nedvesség és a fehérjék összekapcsolódásáért felel

Roncsolódott haj

A haj roncsolódásának kémiai és mechanikai okai egyaránt lehetnek, amelyek kihatnak a hajszerkezetre és a haj felszínére is. A Chemistry mindkét problémára látványos, akár 6-8 héten át tartó megoldást jelent.

redken-chemistry-a-list-3

Kémiai roncsolódás 

Okai:

kémiai kezelések (festés, szőkítés, dauer vagy egyenesítés) túlzott használata

Hatásai:
- megduzzadt kéregállomány
- megnyúlt, elgyengült külső kutikularéteg 
- rugalmasság-csökkenés, mely felborítja a nedvesség-fehérje egyensúlyt a kéregállományban

 

redken-chemistry-a-list-4

Mechanikai roncsolódás

Okai: általános elhasználódás a hajszárítástól, göndörítéstől, vasalástól és a mindennapi fésülködéstől

Hatásai:
- elgyengült rostok
- töredezett hajvégek
- a kutikularéteg felválása, mely fénytelenné és élettelenné teszi a hajat

   

Szalonkezelés

redken-chemistry-a-list-5

 

1.Előkészítés
Egy speciális mélytisztító samponnal előkészítjük a hajat. Ebben a fázisban megnyitjuk a hajszerkezetet, hogy be tudja fogadni a kezelés során használt hatóanyagokat.


2. Feltöltés
Folyékony proteinnel megerősítjük a haj belső szerkezetét.


3. Shot Phase
Ebben a fázisban a speciális hatóanyag-koncentrátumokból személyre szabott koktélt készítünk, amivel visszatöltjük a roncsolódott hajba azokat az anyagokat, amelyekre annak leginkább szüksége van. Pótoljuk a kémiai, illetve mechanikai behatások miatt hiányzó proteint, vizet, olajokat, vitaminokat, ásványi anyagokat. Ez a fázis a haj belső szerkezetére hat, amitől az teltebb, dúsabb, hidratáltabb, ellenállóbb lesz.


4. Shot Phix
Egy enyhén savas folyadékkal bezárjuk a hajszerkezetbe az előző fázisban bejuttatott hatóanyagokat.


5. Maszk
A haj külső szerkezetét hajmaszkkal újítjuk meg, amitől a haj fényesebb, szöszmentesebb, simább, puhább lesz. A kezelést kondicionálóval zárjuk.

 

Újítsd meg hajad a Redken Chemistry termékeivel, melyekkel azonnal látványos és tartós eredményt érhetsz el!

Foglalj időpontot még ma

keratinos-hajkezeles

Hajfestés és szőkítés kíméletesen, az Olaplex-nek köszönhetően

 

Mi is az az OLAPLEX?

Az OLAPLEX PPD-, szilikon-, kőolaj- és szulfátmentes adalékanyag, amelyet a hajfestés, illetve a szőkítés során használt termékekhez (hajfesték, szőkítő vagy hajszínvilágosító) keverünk annak érdekében, hogy a hajat megvédjük a töredezéstől és roncsolódástól. Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják, mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján, mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.

 

Miért fontos az OLAPLEX használata?

Az Olaplex az első és egyetlen szer, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket, így helyreállítva a haj egészséges szerkezetét. 

A haj szerkezete a különböző kémiai behatások, mint például a szőkítés, illetve világosítás során sérül, melyek miatt a természetes kötések felbomlanak. Az Olaplex képes ezeket a sérült kötéseket újra egyesíteni és a további roncsolódástól is megvédi a hajat, így megoldva a kémiai eljárások okozta hajtöredezés és a szárazság problémáját. 

 

olaplex-a-list

 

OLAPLEX kezelés a szalonban

A vendég haját egyszer átmossuk mélytisztítóval, majd a törölközőszáraz hajra felvisszük az Olaplex N°1 készítményt desztillált vízzel keverve, amelyet 10 percig hatni hagyunk. A hatóidő letelte után felvisszük az Olaplex N°2 készítményt, majd zuhanysapkában, klimazon alatt 20-30 percig ezt is hatni hagyjuk. Ezután megmossuk a hajat, felvisszük a kondicionálót, és az öblítést követően megszárítjuk a hajat.

OLAPLEX kezelés otthon

A vendég vigyen fel bőséges mennyiséget törölközőszáraz hajra, hagyja a hajon legalább 10 percig majd mossa le. Ezután használjon sampont és balzsamot. A termék NEM hajban maradó kondicionáló, így a kezelési idő letelte után samponnal le kell mosni. Minél tovább marad a termék a hajon, annál eredményesebb lesz a hatás. A javasolt kezelési idő 10 perc, de ennél hosszabb ideig is a hajon hagyható a még tökéletesebb eredmény érdekében. Szükség esetén heti egynél többször is alkalmazható.

Válaszd a tökéletes védelmet hajad számára! Rendeld meg Olaplex termékeinket még ma!Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma