Időpontkérés

2016-ban nem csak a természetes hajszínek reformkorát éljük, de előtérbe kerülnek olyan extrém viseletek is, mint a hajtetoválás. 

A hajtetoválás, melynek eredeti célja a kopaszodás eltüntetése volt, mára önálló, közkedvelt stílussá fejlődött mindenféle szuper mintával és geometria formával.


Hajtetoválást férfiaknak és nőknek egyaránt készítenek az erre specializálódott szalonokban, viszont most nem az eredeti funkciójáról lesz szó, mely a kopaszodást tünteti el, hanem a frizurába alul illetve oldalt felnyírt avagy borotvált különleges mintákról.

 

Legnépszerűbb hajtetoválások nőknek:Letisztult, egyenes vonalvezetés:

 

Az egyenes vonalak nagyon látványosak nőknek a tarkón borotválva háromszög formában, de ha ez a minta nem tetszik kérheted fodrászodat, hogy találjatok másféle elrendezést az egyeneseknek.
Ez a stílus letisztultabb és nem az extrém kategóriába tartozik. Amennyiben először próbálod ki a hajtetoválást, ezt a típust ajánljuk neked.


Virágminta, nonfiguratív motívumok:

 

Ha szeretnéd a hajtetoválásodat igazán csajossá tenni akkor mindenképp a virágmintát próbáld ki mert nagyon kifejező és igazi műalkotássá varázsolja a frizurádat. Ugyan ez igaz a nonfiguratív mintákra is.


Aranyos, cuki, csajos motívumok:

 

Azoknak ajánljuk, akik szeretnék kifejezni kicsit gyermeki énjüket, vagy bevállalósabbak a minták és színek terén. Mindennek csak a képzelet szab határt. Kipróbálhatsz akár egy szívecskét, kutyus fejet, vagy cicát. A lényeg hogy színes és barátságos legyen! 

Hajtetoválásokat nem csak borotvával lehet készíteni, hanem a haj felületére festéssel lehet felvinni. Ehhez különböző mintákat tudnak segítségül hívni, amelyeket felvisznek színes festékkel a haj felső rétegére.Hajtetoválások férfiaknak:

 

Férfiaknak is sokféle változatú minta áll a rendelkezésükre amelyekből választhatnak, ha hajtetoválást szeretnének.

Sármos és egyszerű:

 

A Fade és az Undercut hajstílus tökéletes kiegészítője lehet egy finom lágy vonalvezetéssel készült  hajtetoválás.

Játékos vonalak a haj átmeneteiben:

 

Férfiaknál sokkal inkább az oldalt felnyírt hajban helyezik el a felnyírt részeket, lehetnek ezek hullámok vagy erőteljesebb egyenes vonalak.

Extrém és egyedi:

 

Ennél a változatnál csak a képzelet és a fodrász kézügyessége szab határt. Sokan valódi tetoválás hatást szeretnének elérni, így fontos ennél a technikánál a precíz kidolgozás. Extrém vonalvezetés és nonfiguratív minták jellemzőek.

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma