Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Halpedikűr

 

Halpedikűr – kényeztetés testnek és léleknek

Lábunkra és lábfejünkre érdemes úgy tekintenünk, mintha gyökerünk volna: a test megtámasztásáért, kiegyensúlyozásáért és földdel való összekapcsolásáért felel. Ahogy egy fa gyökerének állapota kihat az egész fára, úgy a lábápolás, illetve a láb állapota is kihat a teljes testre és közérzetre. A halpedikűr nyújtotta lábápolás és relaxációs élmény nemcsak bőrünket és körmeinket varázsolja szebbé és egészségesebbé, de lelkiállapotunkra gyakorolt pozitív hatása is felbecsülhetetlen.

 

 

Miért válaszd a halpedikűrt?

A halpedikűr, a lábápolás e szokatlan, ám annál hatékonyabb formája, még csak néhány éve terjedt el hazánkban, de népszerűsége azóta is egyre növekszik. Gyökerei a közelkeleti kultúrákig nyúlnak vissza, ahol az apró halak nyújtotta lábápolásnak már évszázadok óta komoly hagyománya van. A garra rufa, más néven kangal-hal vagy piros szívogató márna Törökország, Szíria, Irak és Irán meleg vizű forrásaiban és tavaiban honos, ahol helybéli fürdőzők megfigyelték, hogy a halak szorgos tisztogató munkájának eredményeként bőrük egészségessé, puhává válik. Az apró halak „bajuszuk” segítségével kíméletesen eltávolítják a lábfej bőrének elhalt hámsejtjeit és a véráramlást serkentő mikromasszázst végeznek, amely ellazítja a lábat, hozzájárul az energiaáramlás harmonizálásához és az egész testet nyugtató, pihentető érzéssel tölti el.

 

Halpedikűr kezeléseink

Az ország legnagyobb halpedikűr szalonjaként ismert pesti szalonunkban 2011 óta biztosítunk lehetőséget arra, hogy vendégeink a kangal-halak nyújtotta lábápolás különleges élményét megtapasztalják.

 

Igénybe vehető szolgáltatásaink:

 

Light fish pedicure

25 perces halpedikűr szolgáltatás

Fish pedicure

25 perces halpedikűr szolgáltatást követően egy revitalizáló lábradírozás és lábkrémezés jár vendégeinknek

Spa fish pedicure

25 perces halpedikűr szolgáltatást követően egy revitalizáló lábradírozás és lábkrémezés jár vendégeinknek kiegészítve egy 15 perces lábmasszázzsal

Exclusive fish pedicure

25 perces halpedikűr szolgáltatás kiegészítve egy Sixtus/Cuccio teljes pedikűrrel, masszázzsal és lakkozással - Vinylux, vagy géllakkal - Gelish (2.000 Ft felszámítással)

 

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma