HALPEDIKŰR

Hazánkban még csak pár éve terjedt el ez a szokatlan ugyanakkor nagyon hasznos lábápolási eljárás a szépség iparban. Viszont a törökök már a XIX. században is alkalmazták e módszert.
Persze elsőre nagyon furcsának tűnhet, hogy apró halak „harapdálják” a lábunkat, de ez nem teljesen van így. Ezeknek a Törökországban őshonos garra rufa halaknak valójában nincs foguk csupán a bajszukkal lesodorják az elhalt hámsejteket majd kiszívják belőle a számukra fontos tápanyagot. Bőrünk felülete a kezelés végeztével sima és nagyon puha lesz. Ha lehetőség van a kezelést többször ismételjük meg. Kutatások szerint ez az eljárás gyógymód az ekcéma és a pikkelysömör tüneteinek kezelésére.

 

 

Light fish pedicure

25 perces halpedikűr szolgáltatás

Fish pedicure

25 perces halpedikűr szolgáltatást követően egy revitalizáló lábradírozás és lábkrémezés jár vendégeinknek

Spa fish pedicure

25 perces halpedikűr szolgáltatást követően egy revitalizáló lábradírozás és lábkrémezés jár vendégeinknek kiegészítve egy 15 perces lábmasszázzsal

Exclusive fish pedicure

25 perces halpedikűr szolgáltatás kiegészítve egy Sixtus/Cuccio teljes pedikűrrel, masszázzsal és lakkozással - Vinylux, vagy géllakkal - Gelish (2.000 Ft felszámítással)Érdekesnek találta ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Kéz- és lábápolás, Halpedikűr, összes téma