Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Hátmasszázs

A hátmasszázs segít leküzdeni a rád nehezedő fájdalmat és stresszt. 

Modern korunk egyik sajátoságga az ülő életmód, mely egyben egészségünk nagy ellensége is. Ülünk a munkahelyünkön, a buszon és otthon, a televízió előtt, ennek kárát pedig testünk látja. A helytelen testtartás és a folytonos görnyedés akadályozza a légzést, sőt olyan izomhúzódásokat okozhat, melyet nyak- és vállfájdalom kialakulása kísér.

 

A hátmasszázs pozitív hatásai:

- csökkenti az ülőmunka káros hatásait
- oldja a feszültséget
- csökkenti a fejfájást
- fokozza a vér- és nyirokkeringést

 

Kinek ajánljuk:

- azoknak, akik ülőmunkát végeznek, annak negatív hatásainak kiküszöbölése érdekében
- akik rendszeresen sportolnak
- akiknek sokszor fáj a feje, a nyaka vagy a válla

Pesti szalonunkban kétféle hátmasszázzsal, energetizáló hátmasszázzsal és tibeti mézes hátmasszázzsal várjuk Vendégeinket!

 

Energetizáló hátmasszázs

Energetizáló hátmasszázsunk pozitív hatást fejt ki az általános közérzetre, lazítja a hát, a nyak, valamint a deréktáj izmait, javítja azok vérellátását, valamint az izomtónust. Új erővel tölti fel a fáradt testet, illetve élénkíti a vér és nyirokkeringést.

 

Tibeti mézes hátmasszázs

Egyre több méreganyag rakódik le szervezetünkben, mi pedig egyre kevesebb időt fordítunk méregtelenítésre és relaxációra. A mérgek felhalmozódását szervezetünkben bőrünk és izmaink állapotán lehet a legjobban észrevenni. Ha a bőr fáradt, fakó, rugalmatlan, vitaminhiányos, az izmok pedig le vannak tapadva és a háton egyre jobban érezzük a feszülést, akkor ideje kipróbálni a tibeti hátmasszázst, mely ezekre egyszerre nyújt megoldást.  A mézes hátmasszázs segít harmonizálni a test energiaáramlását, miközben intenzív méregtelenítő és salaktalanító hatást fejt ki.

 

Próbáld ki pesti szalonunkban hátmasszázsaink valamelyikét, és élvezd annak pozitív hatásait!

 

FOGLALJ IDŐPONTOT MÉG MA

keratinos-hajkezelesÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma