Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Higiéniai etikett

Szépségszalonjaink eddig is kiemelt figyelmet fordítottak a higiéniára és a fertőtlenítésre, ez természetesen a jövőben sem lesz másképp. 

A kialakult helyzetre való tekintettel a következő óvintézkedéseket iktattuk be vendégeink és kollégáink biztonsága érdekében:

 

Szalonjainkban minden Vendégünk számára biztosítunk kézfertőtlenítőt a recepción, és szeretnénk megkérni minden vendégünket a fertőtlenítő használatára érkezéskor.

 

Szalonjaink kizárólag egészséges vendégek számára látogathatóak. Abban az esetben, ha bármilyen influenzára utaló tünetet észlel magán (például orrfolyás, köhögés, esetleg láz) arra kérjük, hogy időpontját helyeztesseát legalább egy héttel későbbre.

 

Amennyiben a közvetlen környezetében van olyan ember, aki hasonló tüneteket mutat, kérjük a biztonság érdekében ebben az esetben is helyeztesse át az időpontját egy héttel későbbre.

 

Azok a Vendégeink, akik érintett zónából érkeztek haza, vagy érintkeztek olyan emberrel, aki érintett zónában tartózkodott kérjük, hogy vendégeink és kollégáink maximális biztonsága érdekében helyeztesse át időpontját 2 héttel későbbre.

 

Abban az esetben, ha valaki a feljebb említett esetek miatt helyezteti át az időpontját, úgy 24 órán belüli szabályozásunk visszavonásra kerül a jelenlegi helyzet fennállásáig.

 

Kollégáink fokozott figyelmet fordítanak az alábbi higiéniás intézkedésekre:

 

Recepció:

 

Fodrászat:

 

Kozmetika:

 

Kéz-és lábápolás:

 

Masszázs:

 

Halpedikűr:

 

Kollégáink maximális biztonsága érdekében a következő lépéseket tettük:

 

 

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük, szeretettel várjuk szalonunkban!Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma