Időpontkérés

A rendszeres hidratálás a festett haj számára is elengedhetetlen!

 

Ahhoz, hogy a festett haj megőrizze egészségét, és továbbra is könnyen kezelhető legyen, nagyon fontos odafigyelni a megfelelő hidratálására. Ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása, valamint az egészséges táplálkozás.

 

A festett haj igényli a gyengédséget

 

Tekintettel arra, hogy a festett haj alapvetően is szárazabb a kémiai hatásoknak köszönhetően, a nyári környezeti hatások - mint az erős napsugárzás, sós víz, száraz levegő – méginkább felerősítik a száraz érzetet. Épp ezért nagyon fontos elkerülni a durva fésülést, erős vakarást, hiszen ez irritálja a fejbőrt, és elősegíti a hajszálak töredezését.

 

 

 hogyan-apold-festett-hajad-a-nyar-vegen-1

Professzionális segítség a festett hajnak – Olaplex No. 6

 

Az A-list Salon&Spa szakemberei az Olaplex No. 6. hajkötés simító ápoló styling krémet ajánlják azoknak, akik molekuláris szinten is újjá akarják építeni a sérült hajkötéseket. 

 

Mit nyújthat az Olaplex No. 6 a festett hajnak?

 

 

Ha szeretnéd megvásárolni az Olaplex No. 6 hajápoló krémet, hogy festett hajad az otthonodban is megkapja a tökéletes kényeztetést, rendeld meg webshopunkból még ma!

 

MEGRENDELEM

 

Ha bizonytalan vagy, hogyan tudnád megadni festett hajad számára a tökéletes segítséget, fordulj bizalommal szakembereinkhez!

 

BEJELENTKEZEMÉrdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA Összes téma