Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Időpontfoglalás menete

 

Időpontfoglalás menete

Koordinátoraink készséggel állnak rendelkezésére bármelyik szalonunkban, függetlenül attól, hogy melyik szalonunkba szeretne bejelentkezni.

Bejelentkezési lehetőségek:

Kérjük, e-mailben történő foglalás esetén vegye figyelembe, hogy a hétköznapokon küldött leveleket hétfőtől péntekig 9:00 és 19:00 óra között, a hétvégén küldött leveleket hétfőn válaszoljuk meg.

Vasárnapi napokon is szeretettel állunk Vendégeink rendelkezésére a pesti A-list Szalonunkban, ahol telefonon és személyesen is egyeztethet időpontot koordinátorainkkal.

Koordinátoraink az Önnel egyeztetett időpontról egy visszaigazoló e-mailt fognak küldeni Önnek. Ha több, mint 2 nappal az időpontja előtt történt a foglalás, akkor 48 órával az időpont előtt egy emlékeztető e-mailt is kap foglalásáról.

Abban az esetben, ha a honlapon keresztül foglal időpontot hozzánk, az alábbiak szerint fogja látni a koordinátorunk által kiajánlott időpontokat. Kérjük, hogy ha az időpont az Ön számára megfelelő, akkor azt a "Választok az időpontok közül" gombra kattintva igazolja vissza:

 

Ha az időpontot visszaigazolja, rendszerünk azt Önnek befoglalja és a visszaigazoló e-mailt automatikusan megkapja:

 

Ha az időpont nem megfelelő az Ön számára, akkor kattintson az "Időpontok lemondása, új foglalás indítása" gombra. Ha az új időpontot visszaigazolja, rendszerünk azt Önnek befoglalja, amiről egy automatikus visszaigazoló e-mailt kap.

 

Szeretettel várjuk jelentkezését!
Az A-list Salon & Spa csapata

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma