Törzsvásárlói program
HU | ENG

Indián lávaköves masszázs

Indián lávaköves masszázs a test és a lélek harmóniájának megteremtéséért


A lávakövek gyógyító hatása már régóta ismert. Egy több ezer éves masszázs, ami a modern ember problémáit képes orvosolni. Méregtelenítő, feszültségoldó hatással vannak a túlterhelt izomzatra és az ízületekre. Masszázs közben a test és a lélek egyaránt relaxál, a végeredménye pedig a teljes fizikai és lelki megújulás. Egy kezelés is érezhető változást eredményez, de kúraszerű alkalmazása javallott a tartós eredményért.  

Ez a különleges masszázs segíti az energiaáramlást, oldja a testben és lélekben felgyülemlett feszültséget, valamint javítja a közérzetet.

A lávaköves masszázs további hatásai:

 

Indián lávaköves masszázs menete:

A köveket speciális edényben, vízben melegítjük, ami a masszázs végéig forrón tartja azokat.

A Indián lávaköves masszázshoz használt felmelegített lávakövek mély relaxációt és számos jótékony, illetve gyógyító hatást érhetünk el. A masszázst hason fekve kezdjük – a gerincoszlop mentén a törölközővel letakart hátra óvatosan felpakoljuk a köveket. Először kézzel visszük fel az olajat, és átmasszírozzuk az adott testrészt, majd a masszázst kövekkel folytatjuk. A kövek melegítő hatására a masszázshoz használt olaj könnyebben beszívódik, így  táplálja a bőrt, méregteleníti a szervezetet, valamint az izmok, inak is átmelegednek, így a test alkalmassá vállik a mélyebb masszázsfogásokra. Először láb-, majd kar-, végül – a kövek leszedése után – hátmasszázs következik. A továbbiakban háton fekve folytatódik ugyanez a műveletsor. Zárásképp leszedjük a köveket, és dekoltázsmasszázzsal fejezzük be az élményt. Közepes, gyengébb erősségű masszázs – leginkább relaxáló aromaolaj ajánlott hozzá.

 

Milyen esetekben ajánljuk az Indián lávaköves masszázst?

 

A masszázs ellenjavallt:

Ajándékozd meg párod és Önmagad ezzel a különleges masszázs élménnyel, melyet belvárosi szalonunkban együtt is igénybe vehettek.

 

 Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: A-list Salon & Spa Csomagok Esküvő Fodrászat Halpedikűr Kéz- és lábápolás Kozmetika Manikűr Masszázs Nyereményjáték Pedikűr Trend Összes téma